O-STA

Konferenčni klic družbe We Company o finančnih rezultatih prvega četrtletja 2019

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Družba WeWork Companies Inc. (v nadaljevanju: "družba") bo v sredo, 15. maja 2019 ob 16. uri po vzhodno-ameriškem času kot izdajatelj navadnih obveznic z obrestno mero 7.875 % in dospelostjo leta 2025 (v nadaljevanju: "navadne obveznice") organizirala konferenčni klic, namenjen pogovoru kvalificiranih udeležencev o finančnih rezultatih družbe v prvem četrtletju 2019.

Trenutni lastniki in upravičeni lastniki navadnih obveznic, verjetni prihodnji dobroverni kupci, ki so kvalificirani institucionalni vlagatelji (v skladu z opredelitvijo v Pravilu 144A po Zakonu o vrednostnih papirjih iz leta 1933) ali so tuji državljani (v skladu z opredelitvijo v Uredbi S po Zakonu o vrednostnih papirjih iz leta 1933), analitiki ter finančne institucije, ki so vzdrževalci likvidnosti trga, lahko dostopajo do klicnih informacij za konferenčni klic preko registracije na zaščiteni spletni strani družbe investors.wework.com. Več informacij o klicu (vključno s klicno številko) bo na voljo na tej zaščiteni spletni strani.

Deležniki, ki bodo zaprosili za dostop to zaščitene spletne strani družbe, bodo morali predložiti določene izkaze in zagotovila, s katerimi bodo potrdili svoj status lastnika ali upravičenega lastnika navadnih obveznic, kvalificiranega institucionalnega kupca navadnih obveznic, analitika ali vzdrževalca likvidnosti in zagotoviti, da bodo s podatki na zaščiteni strani družbe ravnali zaupno.

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190508005656/en/


Kontakti

Za poizvedbe vlagateljev:

Aristaia Vasilakis

Investor@wework.com


Za poizvedbe medijev:

Dominic McMullan

Press@wework.com


Vir: WeWork Companies Inc.