O-STA

Jan Plestenjak skupaj z Europarkom poskrbel za solze sreče

Navajeni smo že, da Jan Plestenjak rad preseneča. Podobno je vsako leto presenečenj polno mariborsko nakupovalno središče Europark. Pretekli ponedeljek pa sta z združenimi močmi poskrbela za še en nepozaben večer: za gospo Lojzko Oblonšek z Zgornje Ložnice, njene najbližje in najboljše prijatelje. Skupaj so uživali v Janovih melodijah, ki jih je zaigral in odpel samo zanje. V Europarku Maribor so namreč v sklopu januarskega srečanja, ki so ga poimenovali Spoznaj Jana, pripravili nagradno žrebanje za Janov koncert na domu. Tokrat je bila srečna izžrebanka prav gospa Lojzka, ki se je nagrade močno razveselila.

Janov koncert v Lojzkini dnevni sobi

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so v sodelovanju s priznanim slovenskim glasbenikom pripravili posebno glasbeno presenečenje. V sklopu januarskega dogodka Spoznaj Jana so izžrebali srečno nagrajenko Lojzko z Zgornje Ložnice in ji podarili Janov koncert na domu. Tako se je pretekli ponedeljek Jan odpravil na Štajersko in s koncertom v Lojzkini dnevni sobi pripravil nepozaben večer. "Izpeljali smo še en dogodek, s katerim smo razveselili eno od obiskovalk našega nakupovalnega središča - kaj več bi si lahko želela?! Vzdušje je bilo nepozabno, v domačem krogu so takšna druženja vedno zelo prijetna," je vidno zadovoljna povedala Simona Mandl, center managerka Europarka.

Solze sreče ob Janovem obisku

"Ko so me poklicali iz Europarka, da sem srečna nagrajenka Janovega koncerta na domu, sem bila v službi. Najprej sem se ustrašila, kaj pa zdaj - ali lahko jaz gostim na domu zvezdo, kot je Jan? Ali bom sploh zmogla?" je zaupala Lojzka. Seveda ji je to več kot uspelo. V družbi svojih najbližjih, med katerimi sta bila tudi njena otroka Alina in Jan, je bil večer nepozaben: "Težko opišem občutke sreče, saj mi solze polzijo po licu in jim ni videti konca. Koncert je bil poln čustev in lepe glasbe - drugačen od vseh, ki sem jih obiskala. Bil je moj. Jan je res preprost človek, ki nas je vse očaral s svojim prihodom, petjem, sproščenim pogovorom ter nasmehom."