O-STA

Vabilo Društva diabetikov Velenje - dobrodelna prireditev 28. maja

Društvo diabetikov Velenje pripravlja velik dogodek v torek, 28. 5. 2019, v kulturnem domu Velenje.

Prosimo vas, da z nakupom kart pomagate, saj bodo le tako lahko kupili blazine za preležanine, s katerimi se soočajo njihovi člani. Kupite jih lahko na mojekarte.si, na Festivalu Velenje ali 1 uro pred dogodkom.

Pomagajmo si!

Več o dogodku:

IO društva diabetikov Velenje V Društvu diabetikov Velenje smo se odločili, da naredimo korak dalje pri ozaveščanju o pomembnosti zdravja, predvsem pa želimo predstaviti, da inzulinske črpalke niso tabu in da sladkorni bolniki niso handikapirane osebe. Na posebno udaren način, želimo narediti promocijo zdravemu načinu življenja in ga tudi približati ljudem. Da pa bomo dosegli to udarnost in posebnost bomo dogodek povezali z modo.

Rdeča nit dobrodelno modnega dogodka bodo inzulinske črpalke, katere bomo videli skozi celoten šov.

Prireditev bo v torek, 28. maja ob 18. uri, v Domu kulture Velenje.

Prireditev je že podprta tudi Mestne občine Velenje. Prisotnost na dogodku nam že potrjujejo tudi znani glasbeniki kot so ALYA, Maja Založnik in Nino Ošlak, dogodek je podprl tudi Marko Mag s plesno šolo M-dance.

Za vstop na prireditev si bo potrebno zagotoviti karto, ki jo dobite na www.mojekarte.si. Od vsake prodane karte, bo del zneska šel Društvu diabetikov Velenje za nakup blazin, ki preprečujejo preležanine.

Po končanem dogodku, bo tudi zdrava zakuska in zdrava torta.

Prisluhnite naši zgodbi, podprite jo, dovolite si biti vidni!