O-STA

Egon Zehnder in Sinequanon (SQN) v formalno poslovno partnerstvo, ki bo izboljšalo SQN-ov revolucionarni, z umetno inteligenco podprti pristop h kulturni preobrazbi z izkoriščanjem človeških potencialov

  • Egon Zehnder z dolgoročno investicijo v SQN, ki bo strankam prinesel patentirano, z umetno inteligenco podprto rešitev za spremembo kulture, s katero bodo lahko izkoristili skrite potenciale.

  • Platforma SQN Living Analytics™ z operacijskim sistemom SQN Flow Operating System™ natančno meri vpliv kulture na končni rezultat organizacije. Gre za prvo platformo in pristop na področju spremembe kulture, ki je dosledno povezana z izboljšanim rezultatom.

  • Pri strankah SQN-a so zabeležili 10-20% višjo produktivnost na leti ravni po 18 mesecih kot tudi velike spremembe v energiji in motivaciji zaposlenih.

ZÜRICH-(BUSINESS WIRE)-- Egon Zehnder, svetovalno podjetje na področju globalnega vodenja, je sklenilo dogovor o nakupu manjšinskega deleža v švicarskem podjetju Sinequanon (SQN) iz Züricha, ki uporablja umetno inteligenco in napredna analitična orodja za izboljšanje delovne kulture in dosežkov. SQN je prvo podjetje, ki mu je uspelo dešifrirati kodo, prek katere se kultura v določenem časovnem obdobju in pri vsakem stiku s stranko dosledno povezuje z učinkovitostjo.

Investicija v SQN nakazuje Egon Zehnderjevo namero, da bo gradil na svojih 55-letnih izkušnjah pri oblikovanju vodenja in kulture prek SQN-ove edinstvene kombinacije napredne tehnologije in človeškega pristopa k vodenju. Podjetji bosta sodelovali pri širitvi platforme SQN Living Analytics™ in operacijskega sistema Flow Operating System™.

SQN-ov flowOS™ uporablja z umetno inteligenco podprte podatkovne procese, da bi določili optimalno kulturo organizacije in nato vodili potrebne spremembe pri vedenju posameznikov, ekip in poslovnih enot. Pri delu s strankami je flowOS™ dosledno pripeljal do občutnega izboljšanja energije in učinkovitosti ljudi.

"Od strank nenehno slišimo, da je sprememba kulture eden najzahtevnejših vidikov vodenja. V SQN-u smo našli inovativnega partnerja, ki našim strankam prinaša integrirane storitve z združitvijo človeških dognanj glede vodenja in pionirske tehnologije," je dejala Jill Ader, direktorica Egon Zehnderja. "Trdno smo prepričani, da najboljše svetovalne storitve, ki jih lahko ponudimo svojim strankam, združujejo tehnologijo in človeštvo," je dodala.

Partnerstvo temelji na skupnem prepričanju, da je sprememba kulture ključna pri prilagajanju organizacij na današnji kompleksni svet in njihov uspeh v njem. Združuje Egon Zehnderjevo strokovno svetovanje in izkoriščanje potenciala najpomembnejših voditeljev s SQN-ovo sposobnostjo oceniti in povečati moč celotne organizacije na podlagi spremembe kulture.

"Vedno me je jezilo, da velike organizacije kopičijo ogromne količine človeške energije. Pravzaprav naši podatki kažejo, da manj kot 10% zaposlenih izkorišča svoj polni potencial. Sedaj, ko organizacije občutijo brutalne učinke prelomnega razvoja, se ponuja izjemna priložnost, s katero pridobijo tako zaposleni kot podjetja. Moje življenjsko poslanstvo je najti poslovno metodo, ki bi to omogočila - in to je flowOS™," je dejal Per Lagerstrom, glavni izvršni direktor SQN-a. "Egon Zehnder in SQN si oba v osnovi prizadevata, da bi sprostila človeški potencial. Verjamem, da lahko skupaj dosežemo čudovite stvari in navdušen sem, da bomo partnerji," je dodal.

"Verjamemo, da svet potrebuje več izjemnih voditeljev. Pravzaprav je nedavna raziskava, ki smo jo naredili med 402 glavnima izvršnima direktorjema, pokazala, da se jim zdi sprememba kulture eden najzahtevnejših vidikov vodenja," je dejal Gabriel Andrade, partner v Egon Zehnderju in član upravnega odbora v SQN-u. "S SQN-om lahko prek pametne združitve operacijskega sistema in vodene podpore, ki jo nudimo strankam, spremenimo človeške vire in v doglednem času izboljšamo učinkovitost."

SQN v že zdaj močno skupini partnerstev prinaša nove zmogljivosti. Egon Zehnderjeva strateška povezava z Mobius Executive Leadership, podjetjem za razvoj vodenja s sedežem v Londonu in Cambridgeu v ZDA, prinaša posebej prilagojene programe za razvoj vodstvenih sposobnosti na direktorski in izvršni ravni, ki omogočajo preboje, ki jih udeleženci opisujejo kot "življenjsko pomembne," kar lahko še dodatno poveča učinek SQN-a. Poleg tega je Egon Zehnder sklenil partnerstvo s Paradox Strategies, svetovalnim podjetjem, ki ga sofinancira profesorica harvardske univerze Linda Hill, da bi razvili inovacijski količnik (Innovation Quotient - IQ), patentirano kulturno diagnostično orodje na podlagi profesoričinih raziskav, ki strankam pomaga, da bolje razumejo stopnje, do katerih njihova kultura (pozitivno ali negativno) vpliva na njihovo inovativnost.

Sporočilo urednikom

Sinequanon (SQN) je zasebno zagonsko podjetje PeopleTecha, ki je bilo ustanovljeno leta 2015. Delujemo globalno in v različnih industrijah, vendar je naš dom v Švici s podjetjema v Južni Afriki in na Češkem.

SQN sestavlja ekipa 60 navdušencev, ki jih združuje temeljno prepričanje, da smo ljudje sposobni radikalnih sprememb in rasti, ter si želijo mehke veščine povezati s trdimi. Naši zaposleni delujejo na področjih vedenjskih, nevronskih in podatkovnih znanosti, tehnologij in storitev za stranke.

V SQN-u verjamemo, da je pri upravljanju s človeškim kapitalom in svetovanju za spremembe čas za novo poglavje. Podatke, znanost in trdna poslovna načela smo združili v nov pristop, ki poseže v vodnjak človeške energije, ki je zelo pogosto ujeta v velikih podjetjih, da bi bistveno izboljšali tako izkušnjo zaposlenih kot rezultate podjetja.

Z znamkama Living Analytics™ in flowOS™ nudimo serijo izdelkov in storitev za spremembo kulture skupaj s prelomno tehnologijo, ki omogoča model dostave teh storitev strankam.

http://sqn.world

O Egon Zehnderju

Egon Zehnder je svetovano podjetje na področju globalnega vodenja z enim ciljem: z izjemnim vodenjem preobraziti ljudi, organizacije in svet.

Vemo, kaj lahko izjemni vodje dosežejo, in svojim strankam želimo nuditi najboljše vodstvene rešitve.

Naše podjetje z več kot 480 svetovalci v 68 pisarnah in 40 državah po svetu združuje vse naše talente v eno močno ekipo, ki temelji na sodelovanju.

Tesno sodelujemo z javnimi in zasebnimi korporacijami, družinskimi podjetji ter neprofitnimi in vladnimi agencijami in nudimo svetovalne storitve upravnim odborom, pomagamo iskati direktorje in naslednike, izvršne direktorje, ocenjevati vodstveni kader in razvijati vodstvo ter preobrazbo organizacije.

Ponujamo celo paleto integriranih storitev v podporo našemu vodstvenemu svetovanju. Naša strateška povezava z Mobius Executive Leadership, podjetjem za razvoj vodenja s sedežem v Londonu in Cambridgeu v ZDA, prinaša posebej prilagojene programe za razvoj vodstva na direktorski in izvršni ravni, ki omogočajo preboje, ki jih udeleženci opisujejo kot "življenjsko pomembne". Poleg tega smo sklenili partnerstvo s Paradox Strategies, svetovalnim podjetjem, ki ga sofinancira profesorica harvardske univerze Linda Hill, da bi razvili inovacijski kvocient (Innovation Quotient - IQ), patentirano kulturno diagnostično orodje na podlagi profesoričinih raziskav, ki strankam pomaga, da bolje razumejo stopnje, do katerih njihova kultura (pozitivno ali negativno) vpliva na njihovo inovativnost.

Druži nas zaveza in ponos, da prispevamo k uspešnim karieram, močnejšim podjetjem in boljšemu svetu.

www.egonzehnder.com

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190527005228/en/

Kontakti:

Svetovni mediji
Hilary Crnkovich
Vodja trženja in komunikacij na svetovni ravni
P: +1 312-260-8978

Stacy Drumtra
Vodja trženja in komunikacij v ZDA
P: +1 312-260-8974

Vir: Egon Zehnder