O-STA

Aktiven oddih v cvetličnem vrtu

Za mnoge je poletje čas za daljši brezskrben oddih, vroči poletni dnevi pa so kot nalašč za skok v bazen. Letos v LifeClass Termah Sveti Martin ponujajo še en razlog več, da jih uvrstite na seznam svojih poletnih destinacij. Pretekli konec tedna so namreč uradno odprli prenovljen vodni park MartiLandia - naložba, ki je vredna več kot 350.000 evrov ter namenjena še večjemu zadovoljstvu vseh gostov. Ne pozabite na kopalke in se družinsko odpravite na aktiven oddih v Medžimurje.

Vodne radosti in skrb za zdravje

Zunanji bazenski kompleks s kar 2.600 kvadratnimi metri vodnih površin, ki dopolnjuje notranje bazene The Temple of Life, nudi priložnost za aktiven oddih predstavnikov vseh generacij. Trije novi tobogani bodo poskrbeli za živahno preživljanje prostega časa vseh mladih po duši, medtem ko razširjen bazen za otroke nudi nepozabno vodno zabavo za najmlajše. Na svežem zraku, obogatenem z negativnimi ioni, pa lahko okušate tudi zdrave prigrizke in sokove. Medžimurske terme so namreč znane po celostni skrbi za zdravje in dobro počutje. Njihovo poslanstvo je v skladu s filozofijo enega največjih umov 20. stoletja, Rudolfa Steinerja, ki sledi uravnoteženju telesa, uma, duše in duha, kar predstavlja osnovni pogoj za zdravje posameznika in s tem celotne družbe. Tako gostom poleg sproščujočega wellness razvajanja z blagodejnim učinkovanjem termomineralne vode ponujajo tudi kulinarične dobrote z lokalno pridelanimi sestavinami. Letos spomladi pa so otvorili še svoj biodinamični vrt, s pomočjo katerega je pot sestavin z vrta na krožnik gostov res hitra in kratka.

Aktiven oddih za vso družino

LifeClass Terme Sveti Martin se nahajajo v hrvaškem cvetličnem vrtu, kjer jih z gozdovi, vinogradi, sadovnjaki, njivami, potoki in reko Muro objema čudovita narava, ki ponuja številne možnosti za aktiven oddih. Sestavni del term je široka paleta ponudbe fizičnih aktivnosti za rekreativne in profesionalne športnike. Med drugim se ponašajo z nazivom Cyclist Welcome Hotel in so idealno izhodišče za raziskovanje pokrajine in njenih znamenitosti, ki se raztezajo na več kot 700 km (cestnih in gorskih) kolesarskih stez. Poleg tega so ponosni lastniki certifikata "run friendly". Njihova trim steza je prilagojena vsem starostim, na poti pa obiskovalce čakajo informativne table, na katerih so s slikami in besedilom opisane vaje za razgibavanje in pridobivanje telesne moči.