O-STA

Small Giant Games pripravlja epsko razširitev uspešne igre Empires & Puzzles

Med novostmi so tudi bistvene posodobitve baze, povišana moč oporišča in nova zgradba, imenovana lovska koča

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Small Giant Games ("Small Giant"), podružnica ene izmed vodilnih družb na svetu za interaktivno zabavo, Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), je pripravila epsko razširitev svoje popularne igre Empires & Puzzles. Razširitev, ki sledi željam igralcev, vključuje bistvene posodobitve baze, med drugim povečanje najvišje moči oporišča z 20 na 21 in napredne verzije min, kmetij, skladiščnih enot in hiš. Na voljo je tudi popolnoma nova zgradba, lovska koča (Hunter's Lodge), ki igralcem omogoča, da oblikujejo nova orožja.

Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo na naslovu: https://www.businesswire.com/news/home/20190618005014/en/

"Odkar se je ekipa Small Gianta lani pridružila družini Zynga, nas navdušujejo s svojo neizmerno iznajdljivostjo in inovativnostjo v Empires & Puzzles, ki predstavlja enega izmed temeljev našega portfelja trajnih franšiz," je dejal Bernard Kim, vodja založništva iger pri Zyngi. "Ta razširitev, ki so jo ustvarili strastni igralci, dokazuje, da je ekipa zavezana ustvarjanju karseda zabavnih izkušenj za skupnost Empires & Puzzles."

Zynga je družbo Small Giant iz Helsinkov prevzela januarja 2019 skupaj z izkušeno ekipo razvijalcev in tako svoj portfelj storitev v živo razširila z še eno trajno franšizo, Empires & Puzzles, ki dostopne bitke tipa match 3 kombinira z bolj poglobljenimi igričarskimi elementi, na primer zbiranjem junakov, gradnjo baz in zavezništvi.

Odkar je od leta 2017 na voljo, je igra Empires & Puzzles zabeležila več kot 34 milijonov prenosov in je dosegla prvo mesto po prihodkih v 57 državah v Applovi trgovini App Store in v 24 državah v trgovini Google Play. Uspešna igra je prodrla tudi na lestvice desetih iger z najvišjimi prihodki, in sicer skupno v 124 državah v trgovinah App Store in Google Play.

Za zadnjo razširitev Empires & Puzzles je večinoma zaslužna nadarjena razvijalka Sofia Vanhanen. Dvajsetletnica je med mlajšimi ženskimi razvijalkami v industriji mobilnih iger. Kot navdušena igralka Empires & Puzzles se je Small Giantu pridružila po zaključku univerzitetnega študija računalništva.

"Delati na igri, ki jo že tako strastno igraš, je zame uresničitev sanj," je dejala Vanhanen. "Kot zavzeta ljubiteljica igre sem uresničila nove ideje, nad katerimi bodo igralci navdušeni. Komaj čakam, da vidim, kaj si bodo vsi mislili o novih posodobitvah baze."

Sporočilo urednikom = Fotografije in video: https://app.box.com/s/wyywt4moif6gqj4v062gvogrysxfwc1i

O družbi Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Igre Zynga's so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite na Twitterju in Facebooku.

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na bodoče razširitve in posodobitve Empires & Puzzles. Izjave o prihodnosti pogosto vključujejo izraze, kot so "izgled", "predvideno", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "meni", "cilj" "pričakuje", hkrati pa so izjave v prihodnjiku načeloma izjave o prihodnosti. Doseganje oziroma uspeh tematike, s katero se ukvarjajo tovrstne izjave o prihodnosti, je podvrženo bistvenim tveganjem, negotovostim in predpostavkam. Na izjave o prihodnosti se ni smiselno preveč zanašati, saj temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan izjave. Za posodobitev tovrstnih izjav ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisanih v naših javnih vlogah, predloženih Komisiji za trg vrednostnih papirjev (SEC), ki jih lahko pridobite na naši spletni strani za vlagatelje na naslovu http://investor.zynga.com oziroma na spletni strani SEC na www.sec.gov.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190618005014/en/

Kontakti

Kontakti za medije:
Sarah Ross
sarah@zynga.com | (310) 924-1404

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (za Zyngo v ZDA) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Video

Igra Empires & Puzzles razvijalca Small Giant Games

Foto

Igra Empires & Puzzles razvijalca Small Giant Games (Grafika: Business Wire)