O-STA

Projekt S BLOCK v jugovzhodni Aziji: Spoznajte Vietnam in DaNang ter odkrijte Blockchain in S BLOCK

BERN, Switzerland--(BUSINESS WIRE)-- Fundacija S BLOCK je 26. junija 2019 uspešno organizirala vrh o aplikaciji digitalne ekonomije v mestu DaNang v Vietnamu. Srečanje je priredila vietnamska skupnost fundacije S BLOCK, soorganiziral pa ga je počitniški klub Magic Kingdom Club s pomočjo medijev Top Market Group Finance in Black Hole Finance.

V zadnjem času je Vietnam ponovno sprožil razcvet tehnologije blockchain s pomočjo visoko-kakovostnih projektov, kot je S BLOCK, ter tako pridobil največjo pozornost trga do sedaj. Po poročanju zanesljivega vira je vietnamska skupnost S BLOCK proti koncu junija organizirala pomemben gospodarski vrh v Vietnamu. Dogodka se je udeležilo več kot 100 vodij na področju industrije, 500 znanih medijev, ki poročajo o gospodarstvu in blockchain industriji, ter čez 2.000 pripadnikov gospodarske elite po vsem svetu. Glavni namen vrha je, da spodbudi razvoj gospodarstva, okrepi vietnamski turizem, podpira sodelovanje in izobraževanje o blockchain industriji. Zaradi kakovostnih projektov, kot je S BLOCK, je Vietnam ponovno razvnel razvoj blockchain tehnologije.

Vietnam, država, ki ima geografsko prednost v jugovzhodni Aziji, se bliskovito razvija v različnih industrijskih sektorjih (vključno z blockchain področjem) in spada med najhitreje razvijajoče se države v jugovzhodni Aziji. Zaradi svoje edinstvene geografske prednosti je tako država med drugim postala prva izbira za začetek promocije kvalitetnih projektov, vključno z oglaševanjem projekta S BLOCK.

Po vrhu, ki je potekal 26. junija, je večina obiskovalcev obiskala tudi mesto DaNang, odkrila svetovno znane turistične zanimivosti ter izkusila vietnamsko kulturo. Uspešna izvedba dogodka je prispevala k temu, da se je Vietnam povzpel na statusni lestvici svetovnih držav ter postal bolj zanimiv za tujce ter tako doživel večji obisk mednarodnih turistov, tudi tistih, ki niso dobro poznali te azijske države. Vietnam je vzpenjajoči se trg z uspešnimi dinamikami ekonomskega razvoja, blockchain tehnologija pa bi lahko postala uspešnica v Vietnamu, je izjavil organizator vrha.

Uradno poročilo vietnamske skupnosti S BLOCK.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190627005341/en/

Kontakti

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com



Vir: S BLOCK