O-STA

V Europarku odprli prenovljeno Restavracijo INTERSPAR

Danes je v Europarku Maribor po trimesečni prenovi vrata odprla Restavracija INTERSPAR. Moderno zasnovana restavracija obiskovalcem štajerskega nakupovalnega središča nudi prijetno vzdušje na stari lokaciji z razgledom na reko Dravo in slikovito kuliso starega mestnega jedra. Prenova je potekala z mislijo na okolje, saj v Sparu velik pomen dajejo trajnostnemu ravnanju in energetskim izboljšavam.

Sodoben interier z okoljevarstveno noto

Restavracijo po novem krasi sodoben interier - moderne visoke mize s stoli ter klasične nižje garniture dajejo prostoru svežo in razgibano podobo. Stilska prenova jedilnega dela je zasnovana po navdihu avstrijskega arhitekta in predstavlja njegov tretji uspešno zaključen projekt v Sloveniji. Obiskovalce bo od sedaj naprej navduševal prenovljen samopostrežni oddelek, ki se ponaša z najsodobnejšo opremo, vanj pa so umestili tudi nov solatni bar in vitrine. S posebnim otroškim kotičkom je poskrbljeno tudi za najmlajše, starši pa bodo lahko ob osvežilnem napitku uživali v moderno zasnovanem baru. Pri prenovi so upoštevali tudi okoljevarstveno noto, saj prostore sedaj osvetljuje energetsko varčna LED-razsvetljava.

Pestra ponudba

Obiskovalci največjega štajerskega nakupovalnega središča se bodo razveselili bogatega izbora solat iz solatnega bara in pestrega nabora dnevno sveže pripravljenih jedi. Pravo kulinarično izkušnjo pa zagotavljajo tudi okusne jedi z žara, ki jih kuharski mojstri pripravljajo kar pred očmi gostov. Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob odprtju prenovljene Restavracije INTERSPAR povedala: "Veseli smo, da lahko obiskovalcem nudimo še izboljšano kulinarično izkušnjo. Tako se bodo lahko od danes naprej med nakupovanjem okrepčali v prijetnem ambientu prenovljene Restavracije INTERSPAR. Privoščili si bodo lahko pravo kulinarično izkušnjo ali pa si novih moči nabrali ob osvežilni pijači v sproščenem vzdušju moderno zasnovanega bara."