O-STA

V Bangkoku vrh S BLOCK 1000 Pax Interstellar Quantitative

BERN, Švica -- (BUSINESS WIRE) -- 21. avgusta se je v Bangkoku na Tajskem uradno sestal vrh "S BLOCK Interstellar Quantitative Summit"!

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/


(FOTO: S BLOCK)

Interstellar Quantification pomaga pri nadaljnji tehnologizaciji S BLOCKa

S BLOCK je povsem nova denarnica za navzkrižno trgovanje z več kriptovalutami, ki prihaja iz Švice in so jo skupaj izdali fundacija S BLOCK, Cloud Capital, Top Line, DAF, raziskovalni center Stanford Blockchain Research, Media Lab iz Tehnološkega inštituta Massachusettsa (MIT) in Center za alternativne finance iz Cambridgea. Od zagona 15. junija milijonom uporabnikov velikodušno prinaša dobiček v obsegu 6-15% na mesec.

Kvantifikacija je največji vir dohodka za S BLOCK. Gre za realizacijo pravočasnih valutnih menjav s pomočjo kvantifikacijske ekipe v skladu s sporazumom Posojilne pogodbe Interstellar, z namenom najhitrejšega povečevanja kapitala in zagotavljanjem dodatnih trgovalnih priložnosti. S Block svoja sredstva namenja tudi 30 najboljšim kvantitativnim podjetjem na svetu, s ciljem maksimiziranja dobičkov in minimiziranja tveganj.

Zagon super vozlišča MasterNodes za resnično udejanjenje delitve koristi

Na vrhu je bilo uradno predstavljeno tudi super vozlišče BLOCK MasterNodes, katerega cilj je resnično udejaniti delitev koristi znotraj platforme.

Konsenzni mehanizem Proof-of-Stake (PoS) je hitrejši, cenejši in bolj energetsko učinkovit, zaradi česar ta algoritem uporablja več kot 80 odstotkov vrst žetonov. In zastavljanje deležev (staking) je zagotovo glavni način, kako kriptorudarji služijo denar, saj se tako združujejo v "bazene rudarjev". Mehanizem MasterNode bo zbral raztresene žetone uporabnikov in jih spremenil v PoS vozlišča javne verige, tako da bo prišlo do delitve dobičkov tistih, ki so prispevali v rudarski bazen.

Zakup enote za obdelavo podatkov, realizacija zmogljivega delovanja storitev S BLOCK

Na vrhunskem srečanju je potekala tudi uradna predstavitev procesne enote S BLOCK Data Processing Unit. Zakup procesorja in delitev dobička je prvi modul projekta S BLOCK lightning, ki tudi igra vlogo pri pospeševanju izgradnje javne verige. Prek projekta bo S BLOCK zgradil edinstven ekosistem in ustvaril novo močno javno verigo za navzkrižno trgovanje. Za zagotavljanje zmogljivega delovanja storitev S BLOCK bo uvedenih še več in bolj naprednih tehnologij in vrhunskih storitev!

Poleg tega so visoki predstavniki S BLOCKa vsem gostom in članom pojasnili njegov prihodnji načrt in globalni ekološki plan.

Izvirnik sporočila si oglejte na strani businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/

Kontakti:

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com

www.sblock.com

Vir: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD


Multimedijske vsebine

Foto

(FOTO: S BLOCK)

Logo