O-STA

Japonska akademija za kulinariko predstavlja japanese-cuisine.com, spletno stran z ubijalsko vsebino in spletnim tečajem za promocijo japonske kulinarike v tujini

KYOTO, Japonka--(BUSINESS WIRE)-- Japonska akademija za kulinariko s sedežem v perfekturi Kyoto, direktorjem Yoshihirom Murato in spletnim naslovom https://culinary-academy.jp/english, je sklenila partnerstvo s podjetjem Blue Magic, Inc., s sedežem v Tokiu, izvršnim direktorjem Yukikom Akimotom in spletnim naslovom https://bluemagic.co.jp/, da bi skupaj razvili izobraževalni spletni program za učenje kulture in tehnike pristne japonske kulinarike. Storitev je na voljo po vsem svetu od 12. julija 2019.

Sporočilo vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti je na voljo tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Trenutno je priljubljenost japonske kulinarike v svetu v velikem porastu, število japonskih restavracij pa povsod narašča. Po vsem svetu je namreč več kot 120,000 japonskih restavracij.

Japonska akademija za kulinariko v okviru svojih prizadevanj za pravilno razumevanje japonske kulinarike po svetu svoje inštruktorje kuhanja pošilja na seminarje o japonski kulinariki po vsem svetu. Prav tako sprejema tuje študente, ki na Japonskem študirajo japonsko kulinariko, in med drugim objavlja revijo o japonski kulinariki v angleščini in drugih jezikih.

Ker je Japonska akademija za kulinariko organizacija s certifikatom japonskega ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in ribištvo, kot ga definirajo Smernice za certificiranje kuharskih veščin za japonsko kulinariko v tujih državah, ki jih je ministrstvo določilo 1. aprila 2016, je razvila spletni tečaj japanese-cuisine.com, s katerim želi udeležence na kateri koli lokaciji na svetu in v poljubnem terminu na razumljiv način naučiti kulture in tehnik japonske kulinarike ter jim podati raven znanja in veščin, ki so zahtevane za bronasti certifikat v skladu z zgoraj omenjenimi smernicami.

Spletna stran programa je dostopna na https://japanese-cuisine.com.

Japonska akademija za kulinariko program predstavlja kot vsebino za promocijo japonske kulinarike v tujini, ki je ne smete spregledati. Blue Magic, Inc., ki je zadolžen za prodajni segment teh prizadevanj, išče prodajne partnerje, ki bi pospeševali to promocijo.

Originalno sporočilo za javnost v izvornem jeziku je edina uradna različica sporočila. Prevodi so na voljo zgolj za informativne namene in morajo vključevati sklic na besedilo v izvornem jeziku, ki je edina različica besedila s pravnim učinkom.

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Kontakti:

Poizvedbe:
Terumi Oyagi
office@culinary-academy.jp
Japonska akademija za kulinariko

Poizvedbe glede partnerjev za podporo objav v drugih jezikih:
Ayumi Kuji
contact@japanese-cuisine.com
Blue Magic, Inc.

Vir: Japonska akademija za kulinariko

Večpredstavnostne vsebine

Video: Prikaz spletne strani japanese-cuisine.com.