O-STA

BitHarpova zmogljiva orodja v promocijski ponudbi 3 plus 1 gratis

WELLINGTON, Nova Zelandija--(BUSINESS WIRE)-- BitHarp (www.bitharp.com), podjetje s sedežem v Novi Zelandiji, ki je predano ustvarjanju visoko zmogljive opreme za rudarjenje, je pravkar začelo s privlačno promocijsko ponudbo, v okviru katere svoja dva nedavno predstavljena izdelka, Lyre Miner in Harp Miner, ponuja v akciji 3 plus 1. Posebna ponudba je na voljo do 2. oktobra, prinaša pa eno orodje za rudarjenje popolnoma brezplačno vsakomur, ki kupi tri enote.

BitHarp je bil pred kratkim pod žarometi zaradi uradne prestavitve dveh učinkovitih orodij za rudarjenje. Med načrtovanjem teh orodij je podjetje posebno pozornost namenilo učinkovitosti in dobičkonosnosti za uporabnike. Orodji, ki sta primerni za uporabo doma, v pisarni, kot tudi v podatkovnih središčih, omogočata rudarjenje kriptovalut Bitcoin, Litecoin, Ethereum in Dash. Tako Lyre Miner kot Harp Miner sta izjemno zmogljivi orodji z izredno visoko hitrostjo iskanja ključev ter relativno nizko porabo energije, kot je prikazano spodaj:

Lyre Miner: 335 TH/s za Bitcoin, 55 GH/s za Litecoin, 14 GH/s za Ethereum in 9 TH/s za Dash ob porabi 600W elektrike.

Harp Miner: 2000 TH/s za Bitcoin 300 GH/s za Litecoin, 75 GH/s za Ethereum in 50 TH/s za Dash ob porabi 2400W elektrike.

Eden glavnih ciljev BitHarpa je bil prinesti prednosti rudarjenja kripto valut običajnim vlagateljem brez posebnih izkušenj ali znanja na področju rudarjenja. Oba izdelka podjetja stranke dobijo skonfigurirana, kar pomeni, da ju uporabnik samo vključi, izbere kripto valuto, ki jo želi rudariti, vnese podatkovni bazen in začne z rudarjenjem. Najpomembneje je, da lahko orodji v kratkem času znatno povrnita investicijo.

"Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo našo novo promocijsko ponudbo 3 plus 1. V BitHarpu vedno iščemo načine, kako narediti rudarjenje kripto valut bolj dobičkonosno za naše stranke," je dejal predstavnik podjetja BitHarp. "Sedaj lahko vzamete štiri visoko zmogljiva orodja, plačate pa le tri, do 2. oktobra."

Če želite izvedeti več o Lyre Minerju in Harp Minerju, prosimo, obiščite https://www.bitharp.com/

O BitHarpu: BitHarp je proizvajalec kriptovalut s sedežev v Novi Zelandiji, ki izdeluje najbolj zmogljivo in prilagodljivo opremo za rudarjenje, ustvarjeno z namenom, da olajša rudarjenje in da to postane bolj dobičkonosno za vlagatelje.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko pogledate na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20190918005300/en/

Kontakti

Mediji:
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279

Vir: BitHarp