O-STA

Zynga z čarobno novo avanturistično sestavljanko Merge Magic!

Merge Magic!, nadaljevanje izjemne uspešnice Merge Dragons!, igralcem omogoča, da pričarajo nova mitološka bitja

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE) -- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena izmed vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes predstavila Merge Magic!, popolnoma novo avanturistično sestavljanko, v kateri lahko igralci osvobodijo skrivnostne zaklete svetove z združevanjem različnih bitij in ujemajočimi se novimi predmeti, s katerimi pobirajo nagrade in ki jim omogočajo, da po poti odklenejo očarljiva nove presenečenja.

Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je dosegljiv na: https://www.businesswire.com/news/home/20190918005006/en/

Igro Merge Magic! so razvili v Gram Games, studiu, ki je med drugim odgovoren za globalne hite Merge Dragons!, 1010! in Six! Igro odlikuje razkošna in osupljiva nova grafika ter izjemno privlačna zgodba, pri kateri v svojem vrtičku, polnem enkratnih in magičnih zveri, ustvarjaš nove kombinacije. Ste se kdaj spraševali, kako zgleda mešanec med pavom in mačko? V Merge Magic! je "pavačka" samo ena izmed mnogih nikoli prej videnih in nepredstavljivih hibridnih živali, ki jih lahko odkrijete v igri.

"Želeli smo ustvariti novo sestavljanko, pri kateri lahko igralci združujejo karkoli, da ustvarijo enkratna mitološka bitja, ki jih ni nihče še nikoli prej videl," je dejal Eren Yanik, glavni izvršni direktor za produkte pri Gram Games. "V Merge Magic! so možnosti neslutene, saj za nas značilni potek igre 'združi in ustvari' ponesemo v čarobne nove višave in igralcem na celotnem popotovanju ponudimo ogromno poglobljenega raziskovanja in potopitve v igro. V prihodnosti bodo dogodki znotraj igre skupnosti igralcev ponudili različne načine interakcije in užitka v igri, nenazadnje načrtujemo številne dogodke že to jesen in za noč čarovnic."

Igralci bodo v Merge Magic! odkrili očarljive pravljice in misije v skrivnostnem svetu, imenovanem Mythia, kjer lahko z "združevanjem" vse stvari kombinirajo v boljše in bolj močne predmete, ki jim pridejo prav na njihovi poti. V igri je edino upanje za prekinitev prekletstva dežele neizmerna moč igralca, da združuje vse - jajca, drevesa, zaklade, zvezde, čarobne rože in celo mitološka bitja.

"Merge Magic! igralce ponese v fantastične nove svetove, kjer bodo odkrili mitološka bitja, kakršen sta mogočen samorog in borbena vila, ter ustvarili nikoli prej videne hibride, na primer kombinacijo slona in metulja oziroma 'slotulja'," je deja lBernard Kim, vodja založništva pri Zyngi. "Igralci bodo lahko ure in ure uživali ob raziskovanju čarobnih predmetov, ustvarjanju bitij in odpravi prekletstev v skrivnostnih novih svetovih."

Jajca se lahko izležejo v čarobne čudeže, ki se lahko razvijejo v nova in še močnejša hibridna bitja. Igralci se bodo soočili z zahtevnimi ravnmi sestavljank, pri katerih morajo za zmago iskati skladajoče se predmete in nagrade nato zbirati v svojem vrtu, kjer bodo rasle.

Pripravite se na odkrivanje čarobnosti, ko boste svoj vrt združevali do popolnosti in negovali svoje neverjetne kreacije!

Lastnosti igre:

  • Odkrijte na stotine fantazijskih objektov, ki jih lahko kombinirate, združujete in z njimi komunicirate v več kot 80 izzivih!

  • Nezemeljske vile, samorogi, minotavri in nikoli prej videna hibridna bitja, na primer pavačke (pav in mačka) ter še mnoge druge.

  • Na vrtu vlada zlo prekletstvo: preženite meglo in prekinite prekletstvo, da boste obnovili in prevzeli nadzor nad domovanjem bitij!

  • Pazite se čarovnic: na ugankarskem popotovanju vam lahko pot prekrižajo zlobne čarovnice, zato pozor!

  • Sodelujte v pogostih dogodkih in si priborite napredna bitja, ki jih lahko prenesete v svoj vrt.

Merge Magic! je sedaj na voljo za naprave z operacijskimi sistemi iOS in Android. Prenos je brezplačen.

Opomba:

  • Za ogled dodatnega materiala o igri Merge Magic!, vključno z video najavo, kliknite tukaj

O družbi Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite na Twitterju in Facebooku.

O studiu Gram Games

Gram Games je studio za razvoj mobilnih iger, zavezan visoki kakovosti družabnih iger, ki s pomočjo igre ustvarjajo resnične vezi. Gram Games, ki je bil ustanovljen leta 2012 in ga je leta 2018 prevzela Zynga, je zgradil ekipo profesionalcev na področju iger, ki so v studiih v Londonu in Istanbulu osredotočeni na ustvarjanje prepričljivih iger za mobilne platforme, med drugim Merge Dragons! In 1010! Za več informacij obiščite www.gram.gs.

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na bodoče dogodke v igri Merge Magic! Izjave o prihodnosti pogosto vključujejo izraze, kot so "izgledi", "predvideno", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "meni", "cilj" "pričakuje", hkrati pa so izjave v prihodnjiku načeloma izjave o prihodnosti. Doseganje ciljev oziroma uspeh tematike, s katero se ukvarjajo tovrstne izjave o prihodnosti, je podvrženo bistvenim tveganjem, negotovostim in predpostavkam. Na izjave o prihodnosti se ni smiselno preveč zanašati, saj temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan izjave. Za posodobitev tovrstnih izjav ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisanih v naših javnih objavah pri Komisiji za trg vrednostnih papirjev (SEC), katerih kopije lahko pridobite na naši spletni strani za vlagatelje na naslovu http://investor.zynga.com oziroma na spletni strani SEC na www.sec.gov.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190918005006/en/

Kontakti

Sarah Ross | Zynga
saross@zynga.com | 310-924-1404

ali

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (for Zynga in the US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Nova avanturistična sestavljanka Merge Magic! (Grafika: Business Wire)