O-STA

BitHarp ustvaril novo generacijo na področju rudarjenja kriptovalut

WELLINGTON, Nova Zelandija--(BUSINESS WIRE)-- Lyre Miner in Harp Miner, dve orodji za rudarjenje kripto valut, ki sta bili pred kratkim predstavljeni na www.BitHarp.com (BitHarp Group Limited), že postavljata nove standarde na globalnem trgu kriptovalut. Čeprav sta na trgu šele kratek čas, sta izdelka pokazala potencial za vnašanje revolucionarnih sprememb v tej rastoči industriji, saj ponujata izjemno hitro povrnitev vloženih sredstev tako za izkušene rudarje kot začetnike, ki se želijo preizkusiti v rudarjenju kripto valut.

Lyre Miner in Harp Miner omogočata hitro povrnitev vloženih sredstev, saj se ponašata z visoko hitrostjo iskanja ključev. Izraz hitrost iskanja ključev pomeni hitrost, s katero določena naprava za rudarjenje deluje. Večja hitrost iskanja ključev poveča možnosti, da rudar najde naslednji blok in prejme nagrado. Dodatna prednost orodij Lyre Miner in Harp Miner za rudarje pa je njuna občutno nizka poraba energije. Za Lyre Miner ta znaša 600 W, za Harp Miner pa 2400 W.

Hitrosti iskanja ključev, ki ju ponujata Lyre Miner in Harp Miner, lahko hitro razberete spodaj.

Lyre Miner: 335 TH/s za Bitcoin, 55 GH/s za Litecoin, 14 GH/s za Ethereum in 9 TH/s za Dash

Harp Miner: 2000 TH/s za Bitcoin 300 GH/s za Litecoin, 75 GH/s za Ethereum in 50 TH/s za Dash.

Čeprav je industrija rudarjenja kripto valut v zadnjih letih izjemno napredovala, je večina izdelkov in storitev še vedno primernih zgolj za visoko izobražene in izkušene strokovnjake na področju rudarjenja. BitHarp je eno od prvih imen v industriji, ki se podaja na nove poti in ustvarja strojno opremo za rudarjenje, ki jo lahko uporabljajo posamezniki brez predznanja in izkušenj.

"Globoko smo prepričani, da bi morale biti prednosti rudarjenja kripto valut dostopne vsem," je dejal Daniel Cox, tehnični direktor BitHarpa. "Zaradi tega prepričanja smo ustvarili dva skonfigurirana izdelka, ki ju vsak lahko začne uporabljati preprosto tako, da ju vključi."

Če želite izvedeti več o Lyre Minerju in Harp Minerju, prosimo, obiščite https://www.bitharp.com/

O BitHarpu: BitHarp je proizvajalec kriptovalut s sedežev v Novi Zelandiji, ki izdeluje najbolj zmogljivo in prilagodljivo opremo za rudarjenje, ustvarjeno z namenom, da olajša rudarjenje in da to postane bolj dobičkonosno za vlagatelje.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko pogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190923005198/en/

Kontakt

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279

Vir: BitHarp