O-STA

Hitra povrnitev vloženih sredstev pri rudarjenju kriptovalut od doma z BitHarpom

WELLINGTON, Nova Zelandija--(BUSINESS WIRE)-- BitHarp Group Limited ( www.BitHarp.com ), izkušeni proizvajalec orodij za rudarjenje kriptovalut, se je uveljavil med posamezniki, ki jih zanima dobičkonosno kripto rudarjenje v udobju lastnega doma. Lyre Miner in Harp Miner, dve orodji za rudarjenje kriptovalut, ki ju je podjetje pred kratkim predstavilo, sta začrtali novo obdobje v rudarjenju kriptovalut, saj ju odlikuje nizka poraba energije, hkrati pa omogočata rudarjenje znotraj omejenega domačega prostora. Uporabniki lahko takoj začnejo ustvarjati dobiček, saj morajo samo priključiti skonfigurirana izdelka, izbrati želeni kovanec in se pridružiti zbirki podatkov.

Najbolj privlačna plat orodij Lyre Miner in Harp Miner je njuna zmožnost omogočanja hitre povrnitve vloženih sredstev za vse uporabnike, kar je posledica velike hitrosti iskanja ključev, ki je vodilna na celotnem trgu. Hitrost iskanja ključev je splošno merilo hitrosti, s katero določena naprava za rudarjenje deluje. Večja hitrost iskanja ključev pomeni več možnosti za dobiček za rudarje, hkrati pa poveča možnosti, da najdejo naslednji blok in prejmejo nagrado. Poleg tega pa orodji Lyre Miner in Harp Miner omogoča dobičkonosnost na podlagi svoje nizke porabe energije.

Hitrosti iskanja ključev, ki jih ponujata Lyre Miner in Harp Miner, so naštete spodaj.

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) & 2000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) & 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) & 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) & 50 TH/s (Harp Miner)

"BitHarp je eno prvih podjetij na tem trgu, ki proizvaja izdelke, ki so primerni za amaterske kripto navdušence, ki rudarijo od doma, ne da bi imeli veliko znanja o tem ali izkušenj," je dejal Daniel Cox, tehnični direktor BitHarpa. "Lyre Miner in Harp Miner sta bila zasnovana, da olajšata kripto rudarjenje in ga naredita cenovno dostopnega za njih. Zelo nas veseli, da smo priča takšnemu velikemu številu začetnikov, ki ustvarjajo dobiček z uporabo BitHarpovih orodij od doma."

Če želite izvedeti več o Lyre Minerju in Harp Minerju, obiščite https://www.bitharp.com/

O BitHarpu: BitHarp je proizvajalec kriptovalut s sedežem na Novi Zelandiji, ki izdeluje najbolj zmogljivo in prilagodljivo opremo za rudarjenje, ustvarjeno z namenom, da olajša rudarjenje in da to postane bolj dobičkonosno za vlagatelje.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190925005444/en/

Kontakti

Kontakt za medije
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 04 889 3268

Vir: BitHarp Group Limited