O-STA

Hotel Transilvanija navdušuje obiskovalce Europarka Maribor

Hotel Transilvanija je privabil že številne, ki so si drznili vstopiti v neznani svet pošasti. Srčni junaki istoimenskega risanega filma so vse male, nagajive in radovedne pošastkote s 1. oktobrom pričakali v nakupovalnem središču Europark Maribor. Se bojite, da ste prikupne junake Hotela Transilvanija zamudili? Še vse do četrtka, 10. oktobra, grof Drakula (Drac), Manca (Mavis), Frankenstein - Franc, mumija Ožbej (Murray), Denis, Vlad, čakajo tudi na vas.

Nepozaben svet pošasti

V skrivnostnem dvorcu so navdušeni obiskovalci poskušali pobegniti iz Drakulove sobe, Frankensteinovega laboratorija in sobe mumije Ožbeja. Presenečenj ni manjkalo niti za najbolj iznajdljive, saj so jih v sobah pobega čakali svetlobni in laserski učinki, skrite kode, ključi in izzivalne tipke. Obiskovalka Andreja, ki je Drakulov dvorec raziskala skupaj s svojimi otroki, nam je zaupala:"V Hotelu Transilvanija smo neizmerno uživali. Lepo je gledati, kako se otroci zabavajo v odkrivanju sledi in iščejo ideje za pobeg. Preden se zaveš, se jim veselo pridružiš tudi sam. Prav zares čudovita izkušnja za vso družino." Nepozabna pošastna dogodivščina je privabila tudi znane obraze, ki so svoje najmlajše popeljali na nepozabno družinsko doživetje. Med obiskovalci Drakulovega dvorca smo opazili stilistko in urednico revije Grazia Špelo Štamol s sinom Vitanom ter novinarko in pisateljico Mišo Margan Kocbek s hčerko Kiano.

Pošastna dogodivščina

Majhne in velike pošastkote priljubljeni junaki Hotela Transilvanija pričakujejo v nakupovalnem središču Europark Maribor še vse do 10. oktobra, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 12. uro ter 16. in 19. uro ter v nedeljo med 10. in 13. uro. V družbi prikupnih pošasti vas čaka polno smeha, igrivosti in zabave.