O-STA

Hotel Transilvanija: družinska dogodivščina privabila številne obiskovalce

Strašljivi Hotel Transilvanija je odprl svoja vrata in v neraziskani dvorec pošasti privabil tudi številne obiskovalce Europarka Maribor. Majhni in tudi tisti, ki dosegajo Vladova leta, so se spremenili v nagajive in radovedne pošastkote ter vstopili v Drakulov dvorec. Srčni junaki istoimenskega filma so tako od 1. do 10. oktobra pričarali strašljivo, pošastno in predvsem zabavno družinsko dogodivščino za vse obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča.

Nepozaben svet pošasti

Prikupna Manca (Mavis) je v družbi grofa Drakule (Drac), Frankensteina - Franca, mumije Ožbeja (Murray), Denisa in Vlada navdušene obiskovalce popeljala skozi dvorec, poln skritih kod, ključev, svetlobnih in laserskih učinkov ter drugih presenečenj. Pobegniti iz Drakulove sobe, Frankensteinovega laboratorija in sobe mumije Ožbeja je bil za najmlajše prav pošasten izziv. Srčni junaki so v Hotel Transilvanija privabili tudi znane obraze. Nepozabni družinski dogodivščini v Europarku Maribor so se pridružili stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol s sinom Vitanom, novinarka in pisateljica Miša Margan Kocbek s hčerko Kiano, slovenska blogerka Jasna Vale s hčerko ter pevec in plesni učitelj Sebastian z nečakoma.

Pošasti v slovenskih nakupovalnih središčih

Tematski park Hotel Transilvanija je tako sklenil turnejo po slovenskih nakupovalnih središčih. V ljubljanskem Cityparku, celjskem Citycentru in mariborskem Europarku ga je obiskalo kar več kot 8.300 obiskovalcev.