O-STA

Andersen Global širi svoje delovanje v Slovenijo

SAN FRANCISCO-- Andersen Global, mednarodno združenje pravno samostojnih in neodvisnih pisarn, ki združuje davčne in pravne strokovnjake po vsem svetu, z zadovoljstvom sporoča, da bo svoje delovanje v Srednji Evropi razširil na Slovenijo, in sicer preko pogodbe o sodelovanju z Odvetniško pisarno Miro Senica in odvetniki, d.o.o., ki sodi med najstarejše, največje in najuglednejše odvetniške družbe v Sloveniji.

Odvetniška pisarna Miro Senica in odvetniki, d.o.o., ki jo je leta 1986 ustanovil Miro Senica, svojim strankam zagotavlja celovite pravne storitve. Pisarna s sedežem v Ljubljani, ki jo vodi šest partnerjev in ki zaposluje prek 25 pravnih strokovnjakov, se na lestvicah strokovnih organizacij, vključno z IFLR 1000 in Chambers Global, redno uvršča med vodilne odvetniške družbe.

Odvetniška pisarna Miro Senica in odvetniki, d.o.o., zagotavlja pravno svetovanje v 12 različnih jezikih in sodeluje s številnimi slovenskimi podjetji in mednarodnimi korporacijami na področjih bančništva in financ, korporacijskega in gospodarskega prava, civilnega prava, prisilnih poravnav, stečajev in likvidacijskih postopkov, reševanja sporov, arbitraže in mediacije, delovnega prava, prava intelektualne lastnine, združitev in prevzemov, javnih naročil, nepremičninskega prava, prava vrednostnih papirjev in davčnih zadev.

"Naša formula rasti in uspeha v zadnjih 33 letih je bila preprosta: vsaki stranki vedno ponudimo vrhunsko pravno znanje ter profesionalnost, strokovnost in najvišjo kakovost storitve," pravi Katarina Kresal, izvršna direktorica Odvetniške pisarne Miro Senica in odvetniki, d.o.o. "Strankam že sedaj zagotavljamo storitve v regiji po načelu 'vse-na-enem-mestu', sodelovanje z Andersen Global pa nam bo omogočilo nadaljnji razvoj, pridobivanje novih strank in zagotavljanje vrhunskih storitev po vsem svetu."

"Odvetniška pisarna Miro Senica in odvetniki ima močan vpliv in ugled," pa pravi Mark Vorsatz, predsednik Andersen Global in glavni izvršni direktor podjetja Andersen. "Pisarna tesno sodeluje s številnimi odvetniškimi pisarnami v regiji, ki se bodo prav tako pridružile našemu združenju. Pri tem nas povezuje standard zagotavljanja odličnosti na eni ter strast do skrbnega upravljanja, transparentnosti in neodvisnosti na drugi strani. Širitev v regiji predstavlja pomemben mejnik v našem razvoju, temelje zanj pa postavlja Katarina Kresal s svojo ekipo Odvetniške pisarne Miro Senica in odvetniki. Veselim se njihove aktivne vloge pri širitvi našega združenja, saj bodo v pisarni skrbeli za koordinacijo vseh aktivnosti v regiji."

Mednarodno združenje pravno samostojnih in neodvisnih pisarn Andersen Global ima sedež v Združenih državah Amerike. Združenje, ki ga je leta 2013 ustanovilo ameriško podjetje Andersen Tax LLC, združuje prek 4500 pravnih in davčnih strokovnjakov, ki delujejo na več kot 154 lokacijah po vsem svetu.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700