O-STA

Trgovina Pevoton v Ljutomerju z vami že 21 let

Ljubljana, 25. oktobra - Trgovina Pevoton v Ljutomerju deluje vse od leta 1998. Od takrat kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel in še marsikaj. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam v sodobno opremljenih prostorih na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V trgovini Pevoton lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo. Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00 uro ter ob sobotah med 8.00 in 12.00 uro. Za informacije lahko pokličete na številko 02 581 17 56 oz. 041 795 540 ali pišite na trgovina@pevoton.com.