O-STA

Napoved za Slovenijo - Jutri bo padalo

Zvečer bo napeto. Verjetnost, da se bodo temperature v nekaterih glavah povzpele v višave, so visoke. Iz severa (natančno iz Helsinkov) po 21. uri pripotuje k nam podatek o sedmih številih.

OBETI

Pričakujemo lahko, da bo padalo veliko. V skladu za Jackpot je namreč ta teden ponovno 90 milijonov evrov! Za 5+1 pa več kot 9 milijonov evrov!

Zaradi visoke koncentracije milijonov v ozračju strokovnjaki svetujejo obisk v kateri od poslovalnic Loterije Slovenije, Pošte Slovenije, bencinskih servisov Petrola, OMV ali MOL, v trafikah 3dva ali na domači strani loterija.si, kjer je še možno sodelovati v igri za milijone.

Obstaja namreč verjetnost, da bo v soboto v zahodni, morda v osrednji ali vzhodni Sloveniji, na severu ali jugu države za nekatere zelo razburljivo. Ob morju bo morda pihal zmeren, občasno okrepljen jugo. Če bo vse po sreči!

VELIKA SLIKA

Nad Evropo lahko visoki dobitki v okviru igre Eurojackpot padejo v 18 državah. Sklad za Jackpot znaša vedno najmanj 10 in največ 90 milijonov evrov. V skladu za dobitek 5+1 je tokrat že 9 milijonov evrov, ko sklad za Jackpot doseže najvišjo možno vrednost, se namreč začne polniti sklad za dobitek 5+1. Najvišji dobitki, ki so letos padali v Sloveniji, so znašali 626 tisoč evrov in 353 tisoč evrov. Jackpot je doslej 90 milijonov dosegel osemkrat. Novembra lani si ga je razdelilo pet igralcev.

Pet srečnežev je bilo tudi januarja 2017. Od leta 2012 do danes je bil izžreban več kot 60-krat. Trije Eurojackpot milijonarji so Slovenci: prvi je listek konec leta 2013 vplačal v Grosuplju in zadel 21 milijonov, drugi ga je pol leta kasneje vplačal v Žalcu in prejel 27,2 milijona, tretji pa je lansko leto zadel dobitek 5+1, vreden 2,2 milijona evrov. Igro prirejamo od leta 2012, igra pa jo približno 50 odstotkov vseh polnoletnih prebivalcev Slovenije.