O-STA

KALIBRACIJSKI LABORATORIJ BELMET MI PRIDOBIL AKREDITACIJO

Akreditacija, ki predstavlja uradno priznanje usposobljenosti za opravljanje določenih dejavnosti, je bila podjetju Belmet MI podeljena s strani Slovenske akreditacije (Akreditacijska listina, REG. ŠT. LK-021) za opravljanje kalibracij merilnikov na področjih tlaka, temperature in relativne vlažnosti.

V okviru slovenskega gospodarskega prostora je to dobrodošla popestritev, saj se s podelitvijo akreditacije v prvi vrsti potrjuje zaupanje v rezultate kalibriranja akreditiranega laboratorija, mednarodna veljavnost rezultatov pa tudi zmanjšuje število nepotrebnih podvajanj takih postopkov in s tem povezane stroške.

Za podjetje BELMET MI, ki je sicer eden najbolj vsestranskih ponudnikov merilne opreme v Sloveniji, pa to pomeni potrditev pravilnosti odločitve za investicijo izključno lastnega kapitala in znanja ter izbrane podjetniške razvojne usmeritve.

Ob tej priložnosti bo dne 16.3.2005 med 14. in 16. uro preko telefona 01/51-888-25 na vaša vprašanja z omenjenih področij kalibracij odgovarjal in brezplačno svetoval vodja uspešno zaključenega projekta in laboratorija mag. Janko Perovnik. Vabljeni vsi, ki vas to področje zanima.

BELMET MI