O-STA

V Europarku odpira vrata Baby Center

Maja Kogej, poslovodja prodajalne Baby Center, Ljubica Đaković, področni manager podjetja Baby Center d. o. o., Mateja Gorše, direktorica maloprodaje Baby Center d. o. o., Simona Mandl, center managerka Europarka (foto_Bojan Mihalič)
V nakupovalnem središču Europark je vrata ponovno odprla prodajalna Baby Center (foto_Bojan Mihalič)
Obiskovalci bodo lahko izbirali med bogato kolekcijo otroških oblačil in obutve ter številnimi igračami za otroke (foto_Bojan Mihalič)
Manjkali ne bodo niti nežni kozmetični izdelki in drugi pripomočki, ki so nepogrešljivi za mlade družinice (foto_Bojan Mihalič)

V nakupovalnem središču Europark je prav danes, v petek, 22. novembra, odprla svoja vrata največja otroška prodajalna v Sloveniji, ki na enem mestu ponuja najboljše izdelke za otroke in nosečnice. V prodajalni Baby Center je vsak začetek čudovit, pa naj bo to nakup prvega medvedka, otroškega vozička, copatkov ali čisto prvega poganjalčka.

Bogata izbira za otroke in nosečnice

Obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bodo lahko poleg vrhunske otroške opreme v novi prodajalni izbirali tudi med domiselnimi didaktičnimi igračami, nežnimi kozmetičnimi izdelki, izbranim otroškim pohištvom in spalnim programom ter majhnimi, a nepogrešljivimi pripomočki, ki bodo mladim družinicam olajšali vsakdan. V Baby Centru bodo z bogato kolekcijo otroške obutve in oblačil Cool Club ter Original Marines poskrbeli za omaro polno inspiracij, ki bo vašim malčkom polepšala to jesen.