O-STA

Europark Maribor: Peek & Cloppenburg je zasijal v moderni podobi

V sredo, 20. novembra, so v nakupovalnem središču Europark Maribor slavnostno otvorili prenovljeno prodajalno Peek & Cloppenburg (P&C). P&C je neodvisni modni velikan v družinski lasti in vodilni na trgu vrhunskih modnih oblačil. V prenovljeni prodajalni je sedaj mogoče občudovati notranjost modernega videza in nove originalne koncepte priznanih blagovnih znamk.

Navdihujoč moderen ambient

V mariborskem nakupovalnem središču so skupaj z zvestimi obiskovalci proslavili novo podobo modne prodajalne P&C, ki je sedaj prostornejša, svetlejša in se ponaša z novim modernim pohištvom. Obsežna prenova je trajala približno dva meseca. P&C v Europarku Maribor obsega kar 2.800 kvadratnih metrov prodajnih površin, okrog polovica pa je zasijala v prenovljeni podobi. Povečali so oddelke za mlajše ciljne skupine oz. t. i. "butike", ki sedaj obsegajo tudi posodobljen originalni koncept družbe P&C z izdelki lastne blagovne znamke Review. Ob prenovi so poskrbeli tudi za posebno "aktivno območje", na katerem so predstavljene modne kombinacije trenutnih kolekcij različnih blagovnih znamk, ki lahko obiskovalcem služijo kot navdih pri izbiri.

Bogata izbira priznanih blagovnih znamk

V prodajalni je mogoče najti izdelke mednarodnih modnih znamk Tommy Hilfiger, S.Oliver in BOSS, pa tudi lastne blagovne znamke kot so McNeal, Christian Berg in Jake*s. Slednja je na voljo izključno pri P&C. Obiskovalce največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bodo navdušili tudi modni izdelki znamk GUESS, Calvin Klein, Lacoste, ONLY in mnogi drugi. Za mlado športno ciljno skupino pa so na voljo priljubljene modne znamke Adidas, Nike, Champion in Ellesse. Prenovljena prodajalna P&C nudi bogato izbiro za vsak modni okus, saj skupno predstavlja okrog 150 vrhunskih blagovnih znamk.