O-STA

Siva kučma, bela brada - v Europark prihaja dedek Mraz

Europark bo obiskal zadnji dobri decembrski mož

Pričakali smo prvi sneg in z njim bo prišel tudi dobri stari dedek Mraz. Obiskovalce nakupovalnega središča Europark bo pozdravil tik pred koncem leta v soboto, 28. decembra, ob 16.30. Pred prihodom zadnjega dobrega moža si bodo lahko na osrednjem prireditvenem prostoru ogledali predstavo Nagajivi ledeni škrat Polde. Ledeni škrat Polde je vedno veselo pomagal vsem snežinkam, še posebej babici Snežinki. V zadnjem letu pa je postal prav nagajiv, saj misli, da je v novoletnem času samo dedek Mraz tisti, ki ga imajo otroci radi, medtem ko pridnih škratov nihče ne opazi. Zato se je odločil, da bo letos kar sam razdelil vsa darila in preprečil prihod dedka Mraza. S pomočjo otrok bo babica Snežinka nagajivega škrata naučila, zakaj je pomembno, da dedku Mrazu pomaga, medtem ko ta opravlja svoje poslanstvo.

Praznično vzdušje v Europarku

V praznično okrašenih prodajalnah in na božično-novoletnem sejmu lahko obiskovalci vse do konca decembra poiščejo ideje za najlepša praznična darila. Do božičnega večera pa vam lahko darila, nakupljena v Europarku, brezplačno zavijejo. Če še vedno niste prepričani, kaj bi svojim najdražjim podarili, jih lahko razveselite tudi z Desetakom, magičnim darilnim bonom, ki izpolni marsikatero skrito željo.

Praznični delovni čas

V Europarku želijo obiskovalcem zagotoviti najboljšo nakupovalno izkušnjo, zato so v prazničnih dneh pripravili poseben delovni čas. V prednovoletnem času - do 31. decembra - je nedeljski poslovalni čas podaljšan, in sicer vse do 17. ure. Pričakujejo pa vas tudi vsako soboto od 8. do 21. ure. Sicer pa bo Europark Maribor v torek, 24. decembra, in torek, 31. decembra, posloval med 8. in 17. uro, v sredo in četrtek, 25. in 26. decembra, ter sredo in četrtek, 1. in 2. januarja, pa bodo vrata zaradi praznikov zaprta.