O-STA

Vabljeni na ledene užitke

Velenje, 17. januar 2020 - Na Drsališču Velenje lahko brezplačno prosto drsate na 800 m² ledenih površin v Sončnem parku. Poleg rekreacije, člani Hokejskega kluba Velenje, ki skrbijo za delovanje drsališča, omogočajo tudi športne dneve za organizirane skupine otrok, vadbo hokeja in curlinga. V ponedeljek, 20. januarja, bo Val 202 na Drsališču Velenje organiziral drsanje z legendarnim hokejistom Ivom Janom. Mestna občina Velenje, ki omogoča brezplačno drsanje že šesto sezono, za obratovanje drsališča namenja 45 tisoč evrov na sezono.

Na drsališču si je mogoče za 2 evra izposoditi drsalke, zagotovljene so tudi gostinske storitve, najmlajši obiskovalci si lahko brezplačno izposodijo didaktične pripomočke za drsanje - "pingvine".

Drsališče je odprto vsak dan od 9. do 13. ure, ob ponedeljkih in četrtkih od 15. do 19. ure, ob sredah od 15. do 18. ure ob sobotah od 14. do 22. ure ter ob nedeljah od 14. do 18. ure.

Člani Hokejskega kluba Velenje vsak popoldan, cel vikend in ob obisku večjih skupin zagotavljajo reditelja, ki skrbi za varno uporabo drsališča.

Z Drsališčem Velenje, ki ga je v lanski sezoni obiskalo preko 25 tisoč drsalcev, upravlja Javni zavod Rdeča dvorana, za delovanje skrbi Hokejski klub Velenje, gostinski del pa bo prevzel Zavod eMCe plac.

Vabljeni v Sončni park v Velenju!

Prijazen pozdrav,
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje