O-STA

Z zlatim odličjem nagrajenih kar 36 pekovskih izdelkov

V trgovinah HOFER diši po zmagi

Lukovica, 14. februar 2020: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je včeraj podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic. Med nagrajenimi izdelki je tudi 36 izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk, ki jih dnevno sveže najdete na njihovih policah.

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (ZKŽP), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, je na že 20. ocenjevanju podelila nagrade za različne kategorije pekovskih izdelkov. Z zlatom je nagradila tudi HOFERjeve izdelke - zlato odličje je namreč prejelo kar 36 vrst pekovskih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk. Vonj po sveže pečenem kruhu, pecivu in drugih pekovskih dobrotah HOFERjeve kupce v njihovih trgovinah pozdravi vse od leta 2015. Ti se namreč dnevno pečejo kar v trgovini, s čimer kupcem zagotovijo vedno sveže in hrustljave izdelke.

Ponosni na svoje nagrajence

"Pri podjetju HOFER smo izredno ponosni, da lahko svoje kupce razvajamo s širokim naborom pekovskih izdelkov, med drugim tudi s kar 36 čisto sveže nagrajenimi izdelki. To je še en dokaz več, da pri kakovosti in svežini ne sklepamo kompromisov. Tako kot ostali izdelki, so tudi nagrajeni našim kupcem na voljo po vedno nizki HOFER CENI."

Zlata priznanja za odlične pekovske izdelke so prejeli našteti HOFERjevi izdelki:

Kruh: brezkvasni kruh s semeni, proteinski kruh s chia semeni, večzrnati kruh s semeni, ajdov kruh z orehi, kraljevi hlebček, ementaler, alpski rustikalni hlebec, rženi hlebec in koruzni hlebec

Pekovsko in fino pekovsko pecivo: baby kruhek, žemlja, temna štručka, ciabatta, ročno izdelana sezamova pletenica, pirina in hamburger bombetka, sirova štručka, koruzna štručka z bučnimi semeni, kajzerica, večzrnata štručka s posipom, pizza štručka, polžek sirov in polžek margerita, fit rogljič in rogljič kalček, navihanček s čokoladno-lešnikovim nadevom s posipom, masleni rogljiček, francoski rogljiček z mareličnim nadevom, orehova potička

Burek: skutin, mesni in jabolčni burek

Sveže slaščice: blejska kremšnita, šamrole, prekmurska gibanica, pohorska omleta

Zlata odličja so tudi plod HOFERjevega dolgoletnega sodelovanja s slovenskimi dobavitelji. "Vsak dan znova skupaj z našimi dolgoletnimi dobavitelji izpopolnjujemo recepture ter preizkušamo nove okuse. Vse z namenom, da našim kupcem ponudimo sveže pečene pekovske dobrote po njihovem okusu." Vsak mesec pa v trgovinah HOFER najdete še nov pekovski zaklad, ki prepriča s svojo svežino, zapeljivim vonjem in hrustljavostjo. Samo v mesecu februarju tako na policah najdete fit rogljič s posipom in rogljič kalček.