O-STA

Air France, KLM, Delta in Virgin Atlantic vstopile v največje svetovno partnerstvo

Konkurenca na nebu se zaostruje

Letalske družbe Air France, KLM, Delta in Virgin Atlantic so začetek februarja 2020 razširile partnerstvo in svojim potnikom ponudile še večjo izbiro destinacij in možnosti programov zvestobe, ko potujejo v Združeno kraljestvo in v Severno Ameriko.

Nova partnerski sporazum bo potnikom nudil nove poti, boljše urnike letov, bolj prilagodljiv način rezervacije letov prek mobilnih telefonov, spletnih mest, aplikacij in potovalnih agencij. Partnerstvo bo potnikom prineslo tudi dodatne ugodnosti pri koriščenju programov zvestobe, ki bodo skladni in združljivi med sabo.

Boljše povezave

Ta sporazum zagotavlja povezanost z 238 mesti v Severni Ameriki, 98 v Srednji Evropi in 16 v Veliki Britaniji ter izbiro 110 čezmejnih čezatlantskih poti. Vse to bo predstavljalo kar 23 odstotkov celotnega čezatlantskega prevoza potnikov in tovora.

Dodatne ugodnosti

Dodatne ugodnosti lahko potniki že koristijo od 13. februarja dalje. To med drugim pomeni, da lahko točke zvestobe na svojih karticah zbirajo vedno, ko potujejo s katero koli od letalskih družb v partnerstvu.

Letni prihodek partnerstva med letalskimi družbami Air France, KLM, Delta in Virgin Atlantic, ki skupno zaposlujejo preko 180.000 ljudi, je ocenjen na 13 milijard dolarjev.

Več informacij: http://bit.ly/2v26Xud