O-STA

Aptorum Group začela s trženjem bioaktivnih nutricevtskih tablet dioscorea opposita in podpisala prodajno distribucijski sporazum v Hong Kongu

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM) ("Aptorum Group"), biofarmacevtska družba, osredotočena na razvoj novih terapevtskih izdelkov za reševanje nenaslovljenih zdravstvenih potreb, napoveduje trženje svojega prehranskega dodatka za ženske, ki so v menopavzi in imajo z njo povezane simptome. Dodatek se proizvaja z bioaktivnimi ekstraktom v prahu kitajskega jama z vsebnostjo "DOI", kar je nehormonski pristop Aptorum Group, namenjen zadovoljenju določenih naraščajočih prehranskih trendov in skrbi pri strankah.

Ocene kažejo, da bo do leta 2030¹ na svetu 1,2 milijarde žensk v obdobju menopavze ali v obdobju po njej. Po pričakovanjih bo globalni trg z zdravstvenimi dodatki za simptome menopavze do leta 2025 vreden več kot 50 milijard ameriških dolarjev s 16,4-odstotno (2016-2025) skupno letno stopnjo rasti (CAGR)². Dodatek bo sprva tržen in prodajan v Hong Hongu; družba je zaprosila za dovoljenje regulatorja za trženje izdelka tudi drugod.

V okviru komercializacije je Aptorum Group preko svoje podružnice Nativus Life Sciences Limited, ki je v družbini polni lasti, podpisala regionalni distribucijski dogovor z Multipak Limited, skupino s sedežem v Hong Kongu, ki upravlja z znanimi znamkami, vključno s čajnimi vrečkami Luk Yu® in drugimi z zdravjem povezanimi izdelki.

S pomočjo družbe Multipak bo Aptorum Group lahko izdelek dostopen veliki regionalni bazi strank. Proizvodnja bioaktvnih nutricevtskih tablet dioscorea opposita družbe Aptorum Group se je začela v Kanadi in kmalu bodo naporodaj pod blagovno znamko NativusWellTM.

Nativusosove tablete NativusWellTM so naraven, nehormonski dodatek, ki vsebuje DOI. Jam prašek z DOI uporablja nehormonski pristop, katerega namen je izboljšati splošno počutje žensk v menopavzi. Neodvisne znanstvene študije nakazujejo, da DOI, naravna bioaktivna učinkovina v kitajskem jamu, stimulira biosintezo estradiola, izločanje progesterona in veča kostno gostoto, s čimer potencialno upočasnjuje napredek osteoporoze³ , enega glavnih simptomov, ki se povezuje z menopavzo4.

Za dodatno splošno predstavitev obiščite: http://ir.aptorumgroup.com/static-files/bcf77574-7bd6-4b9d-8110-d53837238f16

Za dodatno tehnično predstavitev obiščite: http://ir.aptorumgroup.com/static-files/66346f79-7a03-474a-89be-0eaafaa00d9d

O Aptorum Group Limited

Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM) je farmacevtska družba, osredotočena na razvoj in trženje novih terapevtskih sredstev za reševanje nenaslovljenih zdravstvenih potreb. Aptorum Group izvaja terapevtske projekte na področju slabo raziskanih bolezni, nalezljivih boleznih, metaboličnih bolezni in drugih bolezenskih področjih.

Za več informacij o Aptorum Group obiščite www.aptorumgroup.com

Izjave o omejitvi odgovornosti in izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vključuje izjave v zvezi z Aptorum Group Limited in njenimi prihodnjimi pričakovanji, načrti in možnostmi, ki vključujejo "izjave o prihodnosti", kot jih definira ameriški zakon Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Tako se lahko vse navedbe v tem dokumentu, ki niso izjave o zgodovinskih dejstvih, štejejo za izjave o prihodnosti. V nekaterih primerih lahko izjave o prihodnosti prepoznate po izrazih, kot so "lahko", "bi moral", "pričakuje", "načrtuje", "predvideva", "lahko", "namerava", "cilja", "napoveduje", " razmišlja, "verjame", "ocenjuje", "napoveduje", "možni" ali "nadaljuje" ali negativnih oblikah teh izrazov ali po drugih podobnih izrazih. Skupina Aptorum je te napovedne izjave, ki vključujejo izjave v zvezi s predvidenimi roki za oddajo vlog in poskusov, večinoma zasnovala na trenutnih pričakovanjih in napovedih o prihodnjih dogodkih in trendih, za katere verjame, da lahko vplivajo na njeno poslovanje, finančno stanje in rezultate poslovanja. Te izjave o prihodnosti se nanašajo samo na datum tega sporočila za javnost in so predmet številnih tveganj, negotovosti in predpostavk, vključno z neomejenimi tveganji, povezanimi z napovedanimi vodstvenimi in organizacijskimi spremembami, nadaljnjimi storitvami in razpoložljivostjo ključnega osebja, sposobnostjo širitve svoje ponudbe izdelkov s ponudbo dodatnih izdelkov za dodatne segmente potrošnikov, razvojnimi rezultati, predvidenimi strategijami rasti podjetja, pričakovanimi trendi in izzivi v poslovanju ter pričakovanji glede stabilnosti in dobavne verige ter tveganji bolj podrobno opisanimi v obrazcu Aptorum Group 20-F in drugih vlogah, ki jih lahko Aptorum Group v prihodnosti vloži pri SEC. Posledično se lahko projekcije, vključene v takšne izjave o prihodnosti spremenijo. Aptorum Group ne prevzema nobene obveznosti za posodabljanje izjav o prihodnosti, ki jih vsebuje to sporočilo za javnost, zaradi novih informacij, prihodnjih dogodkov ali drugače.

1 World Health Technical Report Series. Research on the Menopause in the 1990's. Geneva, Switzerland: World Health Organization; 1996.

2 https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-isoflavones-market

3 https://www.ke.hku.hk/story/innovation/the-magic-of-chinese-yam-for-treatment-of-menopausal-syndrome; oglejte si tudi Scientific Reports, 5-10179.

4 https://www.everydayhealth.com/menopause/osteoporosis-and-menopause.aspx

Za izvirno različico obiščite businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20200224005232/en/

Stiki

Vlagatelji:
Tel: +852 2117 6611
Email: investor.relations@aptorumgroup.com

Mediji
Tel: + 852 2117 6611
Email: info@aptorumgroup.com

Vir: Aptorum Group Limited