O-STA

Vabljeni na podpis pogodbe za začetek financiranja Biotehnološkega stičišča Nacionalnega inštituta za biologijo 6. 3. 2020 v Biološko središče, B5 ob 11.00 uri

Naconalni inštitut za biologijo praznuje 60 let raziskovanja in ustvarjanja znanja na področju biologije in sorodnih naravoslovnih ved, ved o živem in okolju. Našo obletnico raziskovanja in znanstvene odličnosti bomo nadgradili z uradnim začetkom financiranja Biotehnološkega stičišča Nacionalnega inštituta za biologijo. Ta investicija je vitalnega pomena za NIB in za slovensko znanost, saj predstavlja ključno infrastrukturo, pomembno za nadaljnji mednarodni preboj bioloških znanosti ter za napredek Slovenije.

Vljudno vas vabimo na slavnostni dogodek in podpis pogodbe za začetek financiranja Biotehnološkega stičišča Nacionalnega inštituta za biologijo.

Slavnostni dogodek in podpis Pogodbe o sofinanciranju izvedbe operacije "BIOTEHNOLOŠKO STIČIŠČE NACIONALNEGA INŠTITUTA ZA BIOLOGIJO (BTS-NIB)" bo v petek, 6. marca 2020, ob 11.00 uri na Nacionalnem inštitutu za biologijo, Večna pot 111, Ljubljana.

Slavnostni govornik bo dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije.

Po slavnostnem delu bo pod vodstvom direktorja Nacionalnega inštituta za biologijo,
dr. Matjaža Kuntnerja, izveden ogled lokacije bodočega Biotehnološkega stičišča NIB.

"Projekt sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj."

Vljudno vabljeni!

Dr. Matjaž Kuntner
direktor NIB

Potrditev udeležbe prosim sporočite na email: katja.ploj@nib.si. Dogodek se bo končal ob 12.00 uri.