O-STA

Jutri modna revija v mestnem središču

Velenje, 6. marec 2020 - Mestna občina Velenje bo jutri ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pripravila modno revijo, ki jo pripravljamo v okviru projekta Razvajaj se v mestu. Prisotne bo pozdravil podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol, nastopila bo glasbena skupina Eros, nogometaši Nogometnega kluba Rudar Velenje pa bodo med obiskovalce razdelili 1.000 nageljnov.

Mestna občina Velenje že sedmo leto zapored pripravlja projekt Razvajaj se v mestu. V okviru projekta bomo danes, 6. marca, ob 20. uri v Rdeči dvorani organizirali tradicionalni koncert ob dnevu žena. Nastopili bodo Vlado Kreslin, Beltinška banda in Mali bogovi ter Šaleški študentski oktet. V soboto, 7. marca, pa se bodo ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova s svojimi storitvami in izdelki predstavili obrtniki in trgovci, ki delujejo v mestnem središču.

Oblačila bodo predstavili Boutique Rock Box, Hummel trgovina, Poročni salon Jasana Dizajn, Proteini.Si Shop Velenje ter trgovine Emma, Merot in Sax. Frizure manekenom bosta uredila studia Boom in Hipnotik. Na modni reviji bodo sodelovali tudi Lončarski center Bahor, operater A1, optika Paka, prodajalna Alpina, Studio Moderna, Top Shop in trgovina Diva. Poseben izhod z izdelki iz Dijaške trgovine Trend butik pripravlja Šolski center Velenje.

Letos se je povabilu odzvalo rekordno število trgovcev in obrtnikov, ki so v času trajanja projekta, od 6. do 27. marca, pripravili posebno ponudbo. Sodelujoči so podrobneje predstavljeni v letaku, ki ga prilagamo sporočilu.

Prijazno vabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje