O-STA

Nov promocijski film Za zeleno Velenje

Velenje, 19 marec 2020 - Velenje kot ponosni član družine Slovenia Green izpolnjuje obljubo in deluje po trajnostnih načelih, vedno pa iščemo zelene izboljšave. Mislimo in delamo zeleno, zato smo pripravili film Za zeleno Velenje, s katerim želimo občanke in občane ter obiskovalce našega mesta spodbuditi k okolju in naravi prijaznemu obnašanju.

S filmom usmerjamo k odgovornemu ravnanju in trajnostnemu načinu življenja. Spodbujamo ločevanje odpadkov, spoštovanje narave, pitje vode iz pitnikov Šaleški biser, ki se nahajajo na različnih koncih Velenja, spodbujamo nakup lokalnih proizvodov, koriščenje javnega prevoza, racionalno rabo vode ter uporabo materialov za večkratno uporabo.

Film je v slovenskem in angleškem jeziku in ga najdete na: https://www.youtube.com/watch?v=oRLzoB4Ceb0&feature=youtu.be in https://www.youtube.com/watch?v=zHPy28ZLJqI&feature=youtu.be.

Video bomo posredovali vsem turističnim ponudnikom (hotelirjem, gostincem, zavodom, društvom) in jih prosili za objavo na spletnih straneh.

Želimo še naprej čisto in urejeno Velenje, mesto prijazno do vseh generacij.

Odprite srca zelenim navadam in posredujte povezavo do filma sorodnikom in prijateljem.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša KočevarKabinet župana

T: 03 8961 546
......................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si