O-STA

Za razvedrilo in sprostitev na voljo e-knjige

Velenje, 20. marec 2020 - V času izrednih razmer, ko smo ljudje doma, si lahko čas krajšamo tudi z izposojo e-knjig. Mestna knjižnica Velenje je poskrbela, da ne boste ostali brez prostočasnega ali študijskega branja. Vabljeni, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodite e-knjige. Prav tako je na voljo tudi E-knjižnica s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami. Izposoja je za člane knjižnic brezplačna.

V portalu BIBLOS je si lahko naenkrat izposoditi štiri knjige. Čas izposoje je omejen na dva tedna, po tem roku se knjige zaklenejo.

E-books je zbirka, ki vsebuje več kot 40.000 e-knjig, od leposlovja, strokovnih knjig in študijskega gradiva. Knjige so večinoma v angleščini. Berete jih lahko preprosto na spletu ali si jih izposodite in prenesete na računalnik ali tablico za omejeno število dni. Dostop je možen preko spletne strani Knjižnice Velenje. Za vpis potrebujete uporabniško ime (vaša knjižnična članska številka) in geslo, ki ga že uporabljate v Cobissu.

Več informacij lahko najdete na spletni strani Knjižnice Velenje www.knjiznica-velenje.si.

Ostanimo doma! Ostanimo zdravi!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje