O-STA

Podaljšan rok za zbiranje ponudb za prodajo nepremičnin v Stari vasi

Velenje, 20. marec 2020 - Na spletni strani Mestne občine Velenje smo, zaradi izredne situacije v času širjenja nalezljive bolezni koronavirusa, podaljšali rok za oddajo ponudb pri Javnem zbiranju ponudb za prodajo nepremičnin v Poslovni coni Stara vas. Rok smo podaljšali do 24. aprila 2020.

Predmet javnega zbiranja ponudb sta dve nepremičnini, ena v izmeri 1.127 m2 in druga v izmeri 2.224 m2. Predmetni nepremičnini se nahajata na območju urejenem z Odlokom o občinskem podrobnem ureditvenem načrtu Stara vas-zahod. Po urbanističnih podatkih je osnovna namenska raba predmetnih nepremičnin opredeljena kot stavbno zemljišče znotraj ureditvenega območja mesta Velenje.

Odpiranje ponudb bo javno in bo potekalo 29. aprila 2020 ob 13. uri v prostorih občine. Predstavniki ponudnikov se morajo v primeru prisotnosti pri odpiranju ponudb izkazati z osebnim dokumentom in morebitnim pooblastilom ponudnika.

V Mestni občini Velenje z različnimi ukrepi privabljamo tudi investitorje, ki bi z razvojem svoje dejavnosti ustvarjali pogoje za nastanek novih delovnih mest. Pomemben korak pri tem je bila zagotovo urejanje ustrezne infrastrukture na območju Poslovne cone Stara vas. Intenzivno urejamo cestne infrastrukture, parkirišča, vodovod, toplovod, kanalizacije odpadnih voda, hodnike za pešce, kolesarske steze, javne razsvetljave, kanalizacije za električno omrežje, kanalizacije za elektro-komunikacijsko infrastrukturo, plinovodnega omrežja, ipd.

Dodatne informacije, pojasnila o pogojih javnega zbiranja ponudb in ogledu predmetne nepremičnine lahko zainteresirani ponudniki dobijo pri sodelavcu iz Urada za urejanje prostora Mestne občine Velenje Bojanu Lipniku na telefonski številki 051 335 853. Ogled predmetne nepremičnine in druge dokumentacije v zvezi s predmetno nepremičnino je možen po predhodnem dogovoru.

Prijazen pozdrav,
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje