O-STA

Telekom Slovenije povezuje tudi z družbenim projektom: #ostanidoma in #vadidoma

Ljubljana, 22. marec - Da bomo fit tudi v dneh, ko se držimo načela #ostanidoma, je Telekom Slovenije ustvaril platformo #vadidoma, v katero povezuje vaditelje fitnesa, funkcionalne vadbe, pilatesa in joge. Vaditelji so pripravili vadbe za vse starostne skupine, tudi starejše, vadbe pa so vsem brezplačno dostopne prek www.neo.io. Uporabnikom NEO so vadbe na voljo tudi na televiziji, poiščejo pa jih tako, da enostavno izgovorijo "Vadi doma" ali "Vadba".

Vaditelji Martina Razinger, Špela Jakša, Ema Jamnik, Vanja Cipot, Simona Vrhovec, Andrej Milutinovič, Laura Matijašić in Nejc Šimenko so pripravili različne sklope vadb za moč in krepitev, za zdrav um in telo, za nosečnice, za starejše, pa tudi za pare. Vadbe se bodo sproti nadgrajevale, vaditelji in športniki, ki se želijo projektu priključiti, pa vabljeni, da se javijo na vadidoma@telekom.si.

"Pomembno je, da ostajamo pozitivni, športna aktivnost pa nam pri tem lahko pomaga. Želja, da povežemo čim več ljudi v gibanje, nas je vodila k ustvarjanju platforme #vadidoma, s katero vsem omogočamo vodeno in varno vadbo. Ker trenutno ni možnosti za skupinske vadbe ne v zaprtih prostorih ne na prostem, mnogi tovrstne vadbe pogrešamo, upamo pa, da k vadbam spodbudimo tudi tiste, ki so doslej o njih le razmišljali," pravijo v Telekomu Slovenije.

Naročniki Telekoma Slovenije lahko z NEO Smartboxom vadijo pred svojim televizorjem, in sicer tako, da obiščejo sklop Izbrano ali preprosto rečejo "Vadi doma" ali "Vadba". Na www.neo.io pa so vadbe z brezplačno registracijo dostopne vsem. #ostanidoma in #vadidoma

***