O-STA

Združenje Sazas k.o. sodeluje na dogodku - pravno formalni vidiki organizacije dogodkov

Nahajamo se v nepredvidljivih časih, obdobju, ko smo primorani ostati doma in si ustvariti popolnoma nov ritem življenja, kot smo ga bili vajeni do sedaj.

Na trenutno situacijo lahko gledamo kot katastrofo ali pa pogledamo iz druge perspektive, in jo vidimo kot obdobje novih, drugačnih priložnosti ter čas za nabiranje novih znanj.

Združenje SAZAS bo sodelovalo na celodnevnem dogodku Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov - PFVOD, ki bo potekal v izvedbi podjetja Eventnika.

Dogodek bo potekal v sredo, 22. aprila 2020 - tokrat kar na spletu, vi pa ga lahko spremljate kar iz udobja vašega doma.

PFVOD je edino strokovno izobraževanje v Sloveniji, kjer boste na enem mestu pridobili vso potrebno znanje o pravnih in formalnih omejitvah, ki jih kot organizator morate

poznati (aktualne zakone, dovoljenja, pravice avtorjev, varstvo podatkov ...) Pravno formalni vidiki so na izobraževanju še dodatno podkrepljeni s strokovnimi vsebinami,

kot so trženje dogodkov, varovanje, protokol na dogodkih idr., ki skupaj tvorijo podporne stebre za organizacijo uspešnega dogodka.

Več informacij o dogodku lahko prejmete na Facebook (https://www.facebook.com/events/2478716042451843/) ali spletni strani (https://topdogodki.si/).

Vljudno vabljeni na dogodek, za katerega verjamemo, da bo zanimiv in bo odgovoril na vaša vprašanja o organizaciji dogodkov.

Moč glasbe nas povezuje!

Združenje SAZAS k.o.