O-STA

Poletni maraton serije Fear The Walking Dead

Že pogrešate vaše najljubše junake iz AMC serije Fear the Walking Dead? Ne veste, kako boste dočakali težko pričakovano 6. sezono? Na kanalu AMC so za vse ljubitelje serije, ki ves čas krmari med klasično grozljivko, trilerjem in fikcijo, pripravili poletni maraton vseh preteklih sezon.

Tudi ponedeljkovi večeri so lahko zabavni

Na prvo junijsko noč, v ponedeljek, 1. junija, se boste lahko vrnili v vznemirljive začetke serije, ko se svet, kot so ga poznali naši junaki, za vedno spremeni. Popolnoma običajni ljudje se na lepem znajdejo sredi katastrofe, ki si je niso mogli predstavljati niti v najhujši mori. Ustaljen družbeni red je kar naenkrat porušen.

Napetost se stopnjuje

Tudi v drugi sezoni dinamika dogajanja ne pojenja. Sezona je polna preobratov, vsakodnevni boj za obstanek se nadaljuje. Predvajana bo v dveh delih, in sicer 8. in 15. junija. Tretja sezona, ki bo na sporedu zadnja dva ponedeljka v juniju, pa prinaša nove konflikte, presenetljive vrnitve in dodatne zaplete. Ne zamudite junijskih ponedeljkovih večerov na kanalu AMC in vstopite v poletje pripravljeni na še več akcije.