O-STA

Otroška igrišča ponovno vabijo

Velenje, 2. junij 2020 - Na območju mestne občine Velenje smo z včerajšnjim dnem ponovno odprli 13 otroških igrišč na javnih površinah. Igrišča ob Šaleški cesti, v Šaleku in na Koželjskega ulici so opremljena tudi s fitnes napravami.

Z uradnim koncem epidemije smo odprli otroška igrišča, s katerimi upravlja Mestna občina Velenje. To so mestno otroško igrišče pri avtobusni postaji, igrišča na Kardeljevem trgu, Foitovi, Prešernovi in Goriški cesti, Koželjskega ulici, Cesti Simona Blatnika, v Šaleku, Sončnem parku in na Konovem.

Občanom so ponovno na razpolago tudi zunanje fitnes naprave. Na mestnem otroškem igrišču ob Šaleški cesti, ki je v poletnem času odprto od 7. do 21. ure, in v Sončnem parku so uporabnikom na voljo tudi javne sanitarije.

Vse uporabnike pozivamo, da na otroških igriščih in v javnih sanitarijah dosledno upoštevajo higienska priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana

T: 03 8961 700
........................................................................................................................


Mestno igrišče.jpg