O-STA

Lado Bizovičar pretresel slovensko rap sceno

Lukovica, 3. julij 2020: V teh dneh se je na spletu pojavil videospot, v katerem ima glavno vlogo Lado Bizovičar, slovenski sceni dobro poznani igralec in televizijski voditelj. In čeprav smo ga običajno vajeni srečevati na odru gledališč in televizijskih ekranih, je tokrat presenetil na zanj popolnoma novem terenu.

"Vedno sveže, zmer' cenej', vedno blizu, zmer' okej ...". To je le nekaj rim, ki jih priljubljen igralec ponovi v novem videospotu, kjer nastopa v vlogi raperja. Bizovičar je v spotu skoraj nerazpoznaven, v izstopajoči obleki v enem, in beli trenirki, v drugem kadru. Spevne rime namenja široki ponudbi trgovca HOFER, ki mu je v preteklih mesecih že posodil svoj glas v oglasih za kampanjo Svežina, tokrat pa se je pojavil v vlogi raperja, ki podira tabuje. HOFER scena predstavlja svet, v katerem vsi živijo, kot želijo in to po HOFER ceni.

Bizovičarju se v spotu, v vlogi sivobradega baletnika, pridruži še Marko Posavec, prepoznaven obraz šova Ljubezen po domače, pri snovanju spota pa so sodelovali še stilistka Metka Albreht, koreograf Željko Božič, glasbenik Nipke, Damjan Jovič v vlogi producenta, do usklajenih rim pa je pomagal tudi Jure Karas. Pod režijo se je podpisal Mark Pirc. Celoten videospot, ki si ga je do danes na družbenih omrežjih ogledalo že več sto tisoč gledalcev, najdete tukaj.

Rap, ki so ga poimenovali kar HOFER scena, je doživel tako dober odziv, da so za največje fane pripravili tudi nagradno igro, ki do 21. julija 2020 poteka na Facebook in Instagram profilu, kjer bodo podelili kar 17 nagrad, med drugim tudi rekvizite, ki so jih uporabili na snemanju. Vsi oboževalci si poletni hit enostavno lahko nastavijo tudi za zvonjenje svojega telefona, ogledajo pa si lahko tudi zabavno zakulisje snemanja videospota.


Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi

Telefon: 01/ 83 46 956

E-mail: mediji@hofer.si


O HOFERju

Podjetje HOFER je v Sloveniji prisotno od leta 2005 in šteje že več kot 1900 zaposlenih ter 87 trgovin. S tem se uvršča med večja slovenska trgovska podjetja, katerega večina ponudbe predstavljajo živila. V rednem sortimentu kupcem ponuja že prek 3000 izdelkov. Sledi svojemu vodilu kupcem zmeraj ponujati najvišjo kakovost po najnižji ceni, kar dosega z optimizacijo in trajnostno usmerjenostjo na vseh področjih.

Kot del skupine ALDI Süd (Aldi jug) v skupini HOFER delujejo tudi HOFER Österreich (Avstrija), ALDI Suisse (Švica) in ALDI Magyarország (Madžarska) ter ALDI Italia (Italija).

Zgodovina skupine ALDI Süd sega v leto 1913, ko je družina Albrecht v Essnu odprla trgovino z živili. Sprva zgolj domiselna podjetniška ideja je sčasoma dozorela v uspešen diskontni koncept. Zanj je značilna jasno začrtana ponudba lastnih blagovnih znamk, brezkompromisna filozofija kakovosti ter optimizacija procesov na vseh nivojih v podjetju. V središču podjetja ostajajo ljudje: zaposleni, kupci, dobavitelji in drugi partnerji ter odgovornost do njih. S tem podjetje upravičuje svoj slogan "Več kot fer. HOFER.".

Kupci v HOFERjevih trgovinah v Sloveniji mesečno opravijo že skoraj 3 milijone nakupov.