O-STA

Popoln pobeg iz mestnega vrveža

Poletje je tukaj in z njim tudi dopust, ki ga marsikdo že nestrpno pričakuje. Odklop od vsakodnevnih skrbi in službenih obveznosti je nujen, da se ponovno vrnemo v ravnovesje in napolnimo z energijo za lažje spopadanje s prihodnjimi izzivi in vsakodnevnimi obveznostmi. LifeClass Terme Sveti Martin so popolna lokacija za zdrav odmor, kjer lahko sredi neokrnjene narave hrvaškega Medžimurja, na več kot 27 hektarih zelenih površin, uživate mir in tišino ter se popolnoma posvetite samemu sebi.

Rekreacija v neokrnjeni naravi

Že pregovor pravi, da se po jutru dan pozna. Zakaj ga ne bi začeli z jutranjim tekom skozi gozd ali z jogo v naravi? Čez dan pa se lahko odpravite na raziskovanje čudovite okolice kar s kolesom. Na voljo je več kot 700 km kolesarskih stez, izbirate pa lahko med številnimi že predlaganimi kolesarskimi potmi, ki vas popeljejo po skritih in manj skritih kotičkih Medžimurja. Med drugim se lahko zapeljete do starega mlina na Muri in odkrivate skrivnostne legende tamkajšnjih krajev. Terme se ponašajo tudi z nazivom Cyclist Welcome Hotel. Kolo in vso potrebno opremo si lahko izposodite kar pri njih in se podate na raziskovanje neokrnjene narave in lokalnih zanimivosti.

Svet termomineralnih užitkov

Notranji termalni bazenski kompleks "The Temple of Life" je kraj, kjer lahko vzpostavite ravnotežje telesa in duha. Termalni kompleks s termomineralno vodo, ki je ena izmed najstarejših in najkvalitetnejših v Evropi, uteleša antropozofski nauk enega največjih umov 20. stoletja, Rudolfa Steinerja. Ta se osredotoča na celovito skrb za zdrav način življenja. Zdravilna termomineralna voda skriva edinstveno blagodejno kombinacijo mineralov. Litij, stroncij, flour, jod, natrij in kalij pozitivno delujejo na organizem, še posebej pa so učinkoviti pri lajšanju težav dihalnih poti.

Kulinarične dobrote iz lokalno pridelanih sestavin

Pomemben vpliv na zdravje in dobro počutje ima tudi hrana, česar se v LifeClass Termah Sveti Martin zelo dobro zavedajo. Živila biodinamičnega izvora imajo v njihovi gastronomski ponudbi posebno mesto. Skrivnost okusnih in kakovostnih jedi ni odvisna samo od kuharjevega znanja, temveč tudi od uporabljenih živil. Skrb za zdravje gostov in želja po uvedbi čim bolj zdrave in kakovostne hrane sta privedla do povezovanja z lokalnimi proizvajalci hrane, ki v hotelsko kuhinjo vsako jutro dostavijo sveže nabrano sadje in zelenjavo. Dopust lahko tako izkoristite tudi za raziskovanje okusne medžimurske kuhinje.

Združite prijetno s koristnim in si privoščite zaslužen oddih, kjer boste poskrbeli za svoje zdravje in dobro počutje ter hkrati uživali v neokrnjeni naravi in odlični medžimurski kulinariki.