O-STA

Aktivne počitnice na koleščkih

Urban Roof, Ljubljana, 5.8.2020

Počitnice !!!! Vsi se veselimo poletja in počitnic, ki ji slednje prinese, marsikateri starš pa se sprašuje, kam z mulcem. Službeni dopust, družinsko morje ali hribi se kaj hitro končajo, starši pa želimo tudi v preostalem počitniškem času otrokom omogočiti aktivno, varno in zabavno preživljanje počitniških dni.

V centru Urban Roof med vsakimi šolskimi počitnicami poteka športno počitniško varstvo, v katerem so otroci gibalno aktivni, spoznajo urbane športe in kulturo, se družijo, spletajo nove prijateljske vezi in se imajo noro fajn! Ker svojo dnevno dozo energije večinoma do konca pokurijo na kolesu, rolki, skiroju ali rolerjih, je tudi spanec boljši - za otroke in starše.

Tudi to poletje je pod urbano streho v Mostah živahno in razgibano, v raznolikih programih otroci od 4. do 15. leta najdejo svoje najljubše športne aktivnosti in odkrijejo veliko novih zanimanj s področja športa in urbane kulture. Programi so prilagojeni interesom in starosti otrok. Freestyle počitnice so program, v katerem počitnikarji spoznajo celo paleto urbanih aktivnosti; rolkanje, bmx kolesarjenje, skiro, rolanje, plezanje, breakdance in urbano kulturo. Skiro, Skate in BMX/MTB počitnice so specializirani programi, namenjeni utrjevanju spretnosti in pridobivanju naprednih znanj v posameznih športih. Pretekli teden je bil prvič izveden tudi program za predšolske otroke - Mini Freestyle počitnice. Pester program, učenje atraktivnih športov v varnem okolju in dobra družba so bistvene sestavine počitnic centra Urban Roof. Srečni otroci in zadovoljni starši pa potrditev, da so programi kakovostni in zelo zaželeni. V vseh terminih do konca poletnih počitnic je še prostor za mlade urbane navdušence. Več o posameznih programih in prilagodljivih možnostih varstva do konca poletja lahko preberete na www.urbanroof.si.

V zadnjem tednu avgusta bo v centru urbanih športov potekal tudi predstavitveni program urbanih športov - Urbane počitnice, katerih se lahko navdušeni urbani mulci udeležijo vseh 5 dni za 15€. Za pokušino in lažjo odločitev o tem, katerim rednim programom se bodo pridružili med šolskim letom.

Nepozaben teden počitnic smo strnili v reportaži - Teden pod urbano streho