O-STA

Vročica pred nedeljskim Skokom na Strojno narašča!

Organizator kolesarske dirke "Skok na Strojno", Mladinski svet Ravne na Koroškem sporoča, da je že več kot 100 predprijavljenih tekmovalcev na letošnji skok. Predprijave so sicer mogoče še samo danes, 28. avgusta 2020, do polnoči! Prijave in informacije so na voljo na www.msr.si!

Prijaviti se bo mogoče še na dan kolesarske dirke, 30. avgusta 2020 med 9. in 10. uro pri Mladinskem domu v Strojnski Reki na Ravnah na Koroškem, ampak samo v primeru, če bodo ostala na voljo prosta mesta! NIJZ je namreč število tekmovalcev omejil na 200 oseb! Sicer pa se morajo predprijavljeni kolesarji prav tako registrirati in prevzeti štartne številke pri Mladinskem domu v nedeljo med 9. in 10. uro.

Štart električnih koles bo točno ob 11. uri, vse ostale kategorije pa bodo skupno štartale ob 11:15. V času kolesarske dirke bo popolna zapora ceste na relaciji Strojnska Reka (od Mladinskega doma) do vaškega centra na Strojni.

Skok na Strojno je sklepna prireditev mladinskega sveta, ki jih pripravljamo v sklopu dogodkov "Mladi za Ravne", ki se pričnejo odvijati danes ob 18h v Grajskem parku. Tam bo potekala 9. obletnica mladinskega sveta, nastop Milana Kamnika, Vere Trafella, Nushy in skupine Manifest. Potekala bo tudi promocija Mladi za zdravje in okolje.

Jutri, 29. avgusta 2020 ob 9h, se bo v šahovski sobi v Domu telesne kulture pričel šahovski turnir, katerega bo obiskal predsednik Šahovske zveze Slovenije dr. Milan Brglez. Ta se bo kasneje pridružil mladim pri pohodu na Uršljo goro.

Vljudno vabljeni na vse dogodke!

Aljaž Verhovnik

predsednik

Mladinskega sveta Ravne na Koroškem