O-STA

Vabljeni na Promenado okusov v Velenju

Velenje, 8. september 2020 - Jesenska Promenada okusov bo potekala v petek, 11. septembra 2020, med 10. in 19. uro na velenjski promenadi. Kulinarična tržnica bo tokrat navdušila tiste, ki verjamejo v žlahtne kulinarične užitke. Izjemna gastronomska bera bo postregla z novimi jesenskimi okusi in čarobnimi napitki. Dogodek bo potekal ob upoštevanju ukrepov in priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Na Promenadi okusov se bodo predstavili Falafel Okusi orienta, Gostilna pri kozolcu, gostilna Krpan, Beech boys BBQ, Turistična kmetija Karničnik, Hiša turške kulinarike Yildiz Han, OPA Resort, VAFL., Lucky Luka Choco, Plaža Žlajfer in Punkt, bistro in kavarna. Za pijačo bodo poskrbeli Vina Jamnik, OPA resort, Pivovarna Pajdaš, Šaleška pivovarna in Barei. Obiskovalci bodo lahko okušali glavne jedi po enotni ceni 5 evrov in sladice po 3 evre. Prodaja bonov bo potekala na dveh stojnicah, kjer bo možno tudi brezstično plačevanje.

Ker je varnost obiskovalcev, ponudnikov in zaposlenih na prvem mestu, opozarjamo na dosledno upoštevanje pravil in priporočil NIJZ in drugih pristojnih institucij. Zato bo urejen en vhod na prizorišče pri mostu čez reko Pako s strani središča mesta in en izhod s prizorišča pri Zdravstvenem domu Velenje v smeri parkirne hiše. Obiskovalce prosimo, da se držijo enosmernega gibanja v smeri vhod-izhod.

Prireditev je trajnostno naravnana. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavin, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločevanje odpadkov. Obiskovalce vabimo, da se na prireditev odpravite peš, se pripeljete s kolesom ali brezplačnim mestnim avtobusom Lokalc.

Več informacij najdete na spletni strani www.visitsaleska.si in socialnih omrežjih @VisitSaleska.

Vabljeni, da gostinski dejavnosti namenimo posebno pozornost in se udeležimo Promenade okusov, ki bo tokrat skrivnostno žlahtna, zdrava in predvsem varna!

Dogodek bo potekal v skladu s priporočili NIJZ. Tudi obiskovalce naprošamo, da jih dosledno upoštevajo.

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje