O-STA

Z Air France lahko rezervirate svoj let popolnoma brez skrbi

Zdravstvena kriza še kar traja in glede na to, da se omejitve potovanj odpravljajo zelo postopoma, je Air France uvedel dodatne izjemne ukrepe pomoči. S tem želi svojim strankam olajšati odločitve o prihodnjih potovanjih.

Popolnoma fleksibilna prodajna politika

Air France je uvedel popolnoma fleksibilno prodajno politiko, tako da lahko sedaj potniki kupijo in zamenjajo letalsko vozovnico brez skrbi. Od zdaj naprej lahko stranka odpove že kupljen let in letalsko vozovnico brez dodatnih stroškov ali kakršnihkoli dokazil zamenja za let na drugi izbrani datum in destinacijo*. Lahko pa zahteva tudi kreditni vavčer, ki ga lahko unovči kadarkoli do 31. marca 2021 - do tega datuma je veljavna tudi nova fleksibilna prodajna politika.

Če je let odpovedan s strani letalske družbe, ima stranka več možnosti: lahko izbere nov datum in destinacijo*, lahko zahteva polno povračilo letalske karte, ali pa dobi kreditni vavčer, za katerega lahko v primeru, da ga ne uporabi, dobi polno vračilo. Dodatna ugodnost pa velja tudi za člane lojalnostnega programa Flying Blue - do konca leta bodo za vsak let prejeli dvojne točke zvestobe.

Da lahko svojim strankam omogočijo popolno podporo, so pri Air France močno okrepili svojo prodajno ekipo. Skoraj 700 agentov skrbi za povračila in izdajo vavčerjev - do januarja 2020 so obravnavali že 2 milijona zahtevkov in izvedli za 1.1 milijardo evrov povračil.

*če se zaradi izbrane druge destinacije poviša cena vozovnice, se obračuna le razlika v ceni.

"Air France Protect" - skrb za zdravje in varnost potnikov

Skrb za zdravje in varnost potnikov je pri Air France na prvem mestu, zato upoštevajo vse varnostne ukrepe in jih prilagajajo glede na aktualne zdravstvene razmere. Ukrepi, med katerimi so obvezno nošenje zaščitne maske, ohranjanje varnostne razdalje, zaščitna pleksistekla na okencih, redna dezinfekcija površin, dostopnost razkužil po celotnem letališču, posebno prezračevanje letalskih kabin z izredno kakovostnim prezračevalnim sistemom ... so združeni pod oznako "Air France Protect".

Postopno odpiranje neba - let za letom

Air France trenutno opravlja lete na približno 170 destinacij, med katerimi je več kot 70 evropskih mest, nekaj mednarodnih čezoceanskih poti in celotno letalsko omrežje znotraj Francije, vključno s francoskimi čezoceanskimi območji in Korziko. Preden začnete planirati potovanje, preverite pogoje države, v katero (in preko katerih) potujete, in katere dokumente morate predložiti ob prihodu. Za več informacije obiščite spletno stran airfrance.traveldoc.aero.