O-STA

Europark Maribor pripravlja virtualen teden mode

foto Bojan Mihalič, grafično oblikovanje AV Studio d.o.o

Indijansko poletje, ki nas je razveseljevalo večji del septembra, se je dokončno poslovilo. Dnevi so krajši, jutra bolj hladna in napočil je čas, da osvežimo svojo jesensko garderobo. Za pravi navdih bo poskrbel Europarkov virtualni teden mode, ki bo potekal od petka, 25. septembra, pa vse do 2. oktobra na Europarkovem Facebook profilu. Tako boste na tem največjem družbenem omrežju lahko vsak dan spremljali jesenske modne trende in izbrali svoje najljubše kombinacije ter se z odzivanjem na objave potegovali za darilne bone Desetak.

Jesenska simfonija barv in vzorcev

Narava se jeseni odene v čudovito paleto barv, ki so edinstven navdih tudi za modne oblikovalce. Na Europarkovem tednu mode boste lahko spoznali jesenske modne smernice, ki narekujejo sproščen in urban videz za vse priložnosti. V prihajajočih mesecih bodo prevladovale drzne barve, kot sta gorčično rumena in različni živo rožnati odtenki. Manjkale ne bodo niti klasične kombinacije v črno-beli barvi in vzorci vseh vrst in oblik, najbolj pa bosta izstopala brezčasna karo ter pepita. Modne kombinacije, ki so primerne tako za poslovne priložnosti kot za prosti čas, že najdemo tudi v prodajalnah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije.

V svojo garderobno omaro dodajte še kakšen trendovski modni kos iz novih športnih kolekcij in aktivna jesen se lahko začne!