O-STA

Novosti na področjih izobraževanja in zdravstva

Velenje, 2. oktober 2020 - V naslednjem tednu bomo pripravili dve novinarski konferenci, in sicer v torek, 6. oktobra 2020, ob 14. uri v Vzorčnem mestu (Kidričeva 2 b, Nakupovalni center Spar, 2. nadstropje) in v četrtek, 8. oktobra, ob 11. uri pred glavnim vhodom v Zdravstveni dom Velenje (Vodnikova 1, pri garažni hiši zdravstveni dom).

V Vzorčnem mestu bomo predstavili najnovejšo pridobitev - avtorsko sobo pobega (Escape room), imenovano Mali rumeni kombi (Little yellow wagon), ter vam prestavili, kako se namerava Ljudska univerza Velenje soočiti z izzivi prihodnosti pod novim imenom Univerza za družbo. Predstavili vam bomo tudi inovativen projekt zaposlovanja mladih Smer: zaposlitev, ki je podprt z norveškim finančnim mehanizmom.

V sodelovanju z Zdravstvenim domom Velenje pripravljamo novo zloženko Kako do zdravnika v Velenju?, ki jo bomo poslali v vsa gospodinjstva. Na novinarski konferenci bomo predstavili posodobljeno spletno stran zdravstvenega doma, ki bo olajšala dostop do zdravnika v Velenju.

Prijazno vabljeni!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog
Kabinet župana

T: 03 8961 736
......................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.