O-STA

V soboto se prične Ciklus družinskih koncertov!

Družinski koncerti Slovenske filharmonije so unikatni glasbeni dogodki, ki uvajajo mlade poslušalce v svet simfonične in zborovske glasbe. Za sezono 2020/21 smo pripravili šest zanimivih in barvitih koncertov, ki bodo za lažje razumevanje moderirani. Program je namenjen mladim poslušalcem od 6. leta naprej. Prepričani smo, da bodo na koncertih enakovredno uživali tudi mlajši bratci in sestrice ter seveda njihovi odrasli spremljevalci.

Dragi mladi poslušalci! To soboto vas vabimo na obisk v Slovensko filharmonijo, čudovito rumeno stavbo z rdečo streho na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer se bo ob 11.00 pričel Ciklus družinskih koncertov. Prvi koncert smo poimenivali ZLATA TROBILA IN GLASNA TOLKALA.

Predstavili se vam bodo trobilci in tolkalci Orkestra Slovenske filharmonije, o sporedu pa vam bo več povedal povezovalec Franci Krevh.

Pridite in se prepustite čarovniji glasbe!

Ciklus družinskih koncertov

1. koncert

Sobota, 10. oktober 2020, ob 11.00

Dvorana Marjana Kozine

Slovenska filharmonija

ZLATA TROBILA IN GLASNA TOLKALA

Izvajalci:

Trobilci in tolkalci Orkestra Slovenske filharmonije

Franci Krevh povezovalec
Spored: Copland, Gabrieli, Williams, Mancini, Slakan ...

Kaj se tako blešči v zadnjem delu orkestra? Trobila! Ne blešči se pa samo njihov videz ampak tudi zvok. Že od nekdaj so tolkala najboljši prijatelji trobil. Ker so še bolj glasna, so v orkestru postavljena za njimi.

Prodaja in rezervacija vstopnic pri blagajni Slovenske filharmonije
Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana
vsak delavnik od 11. do 13. ure ter od 15. do 17. ure ter uro pred prireditvijo.
T: +386 1 2410 800, 2410 810, E: info(at)filharmonija.si