O-STA

November v družbi ljubke Barbie, pogumnih Enchantimals in navihane gozdne deklice Maše

Foto: arhiv AMC
foto: arhiv AMC
foto: arhiv AMC

Novembrsko dogajanje na kanalu Minimax bo v znamenju petja, plesa in zabavnih dogodivščin naših najljubših risanih junakinj. Na začetku meseca bo premierno na sporedu že 4. sezona risane serije Maša in Medved - Maša bo celemu svetu pokazala svoj razkošen pevski talent. Tudi druga sobota v mesecu bo glasbeno obarvana, saj na Minimax prihaja muzikal s princeso Barbie v glavni vlogi. Proti koncu novembra pa se na male zaslone vračajo prisrčne Enchantimals, ki bodo raziskovale skrivnosti "Snežne doline". Vabljeni v prijetno družbo na kanalu Minimax!

Ko se Maša in medved odpravita v svet

V nedeljo, 1. novembra, se ob 18.45 s kar dvema epizodama vrača priljubljena risana serija Maša in Medved. Četrta sezona z naslovom Mašine pesmice bo polna plesa in petja. Navihana Maša vas bo skupaj s svojimi gozdnimi prijatelji popeljala na razburljivo glasbeno popotovanje po svetu. Skozi pesmi bodo odkrivali kulturo in zanimivosti posamezne države. Že nestrpno čakate, kako bo nadobudna Maša v novi sezoni "kravžljala živčke" svojim prijateljem? Ne zamudite novih nadaljevanj zabavne serije!

Princesa Barbie je vedno za akcijo!

Drugo soboto v novembru na kanal Minimax prihaja barvit muzikal o prigodah princese Barbie in njenih prijateljic. Prikupne junakinje bodo odpotovale v deželo Floravia, kjer živi princesa Amelia, ki jo bodo prav kmalu okronali za kraljico. Vendar pa ima princesa Amelia drugačne načrte - ker ji je Barbie na las podobna, se domisli, da bi lahko zamenjali vlogi. Prihaja čas, ko bodo mlade princese spoznale moč prijateljstva in se naučile, kako se postaviti zase.

Bo neustrašnim Enchantimals v deželi večnega snega uspelo najti prijateljico?

Zadnji teden v novembru se na Minimax vračajo tudi ljubke Enchantimals. V torek, 24. novembra, ob 8. uri zjutraj, se pridružite Pristini Polar Bear, ki si bolj kot vse na svetu želi najti svojo najboljšo prijateljico Glacier, ki je na lepem izginila. S prijateljicami organizira pravo reševalno akcijo - sledi jih vodijo v osrčje zloglasne Snežne doline. Na poti jih čakajo številne preizkušnje, odkrile pa bodo tudi nepredstavljive skrivnosti. Jim bo na koncu vendarle uspelo najti izgubljeno prijateljico in jo varno pripeljati domov?