O-STA

Zynga sporočila finančne rezultate za tretje četrtletje 2020

Podjetje poroča o najvišjem četrtletnem prihodku in naročilih v svoji zgodovini

Ustvarilo je najboljši denarni tok v tretjem četrtletju

Okrepilo je okvirno načrtovane prihodke in naročila za celotno leto 2020

Zynga je v edinstvenem položaju, da postane vodilno podjetje na področju razvoja interaktivne zabave v letu 2021 in pozneje

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-Podjetje Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je danes sporočilo finančne rezultate za obdobje tretjega četrtletja, ki se je zaključilo s 30. septembrom 2020, z objavo pisma uprave podjetja o poslovanju za tretje četrtletje (Q3 2020 Quarterly Earnings Letter) na svoji spletni strani za odnose z investitorji. Pismo si lahko ogledate v prilogi ali pa za dostop do njega obiščete spletno stran http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results .

Ta objava vsebuje multimedijske vsebine. Oglejte si celotno sporočilo za javnost na: https://www.businesswire.com/news/home/20201104005051/en/

"Ustvarili smo močne rezultate v tretjem četrtletju, nad pričakovanji glede vseh ključnih finančnih merilnikov, vključno z največjim četrtletnim prihodkom in največ naročili v zgodovini podjetja ter z najboljšim četrtletnim poslovnim denarnim tokom. Ti izjemni rezultati so posledica izvajanja naše večletne strategije rasti, ki je vir pozitivnega zagona na področju storitev v živo in celotnega poslovanja," je dejal Frank Gibeau, glavni izvršni direktor Zynge. "Na podlagi razvijanja naših storitev v živo smo pred kratkim globalno predstavili eno izmed naših ključnih franšiz Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in uroki) , kar je poželo odobravanje po vsem svetu in pozitivne odzive igralcev, prav tako pa smo tudi zaključili prevzem Rollica s 1. oktobrom ter tako oznanili svoj prihod na trg hitro rastočih zelo preprostih mobilnih iger. Danes smo dvignili naša pričakovanja glede okvirnih prihodkov in naročil za celotno leto 2020 in smo v edinstvenem položaju, da postanemo vodilno podjetje glede razvoja interaktivne zabave leta 2021 in pozneje."

Uprava Zynge bo spregovorila o rezultatih podjetja prek konferenčnega klica danes ob 14:00 po pacifiškem času (17:00 po vzhodnem času). Med klicem bo možno postavljati vprašanja, podjetje pa bo skušalo odgovoriti na čim več vprašanj.

Dostop do konferenčnega klica je možen na http://investor.zynga.com - klic, konferenco pa si bo možno ogledati tudi kasneje na tej povezavi - kot tudi prek spodaj navedene telefonske številke:

l brezplačna številka: (800) 537-0745

l mednarodna številka: (253) 237-1142

l ID konference: 4979891

O Zyngi Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Že več kot milijarda ljudi je doslej igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki so med drugim povezane z našimi okvirnimi napovedmi glede prihodkov in naročil za celotno leto 2020 ter priložnostmi za rast v prihodnje. Izjave o prihodnosti velikokrat vsebujejo besede, kot so obeti, napovedan, načrtovan, namerava, bo, predvideva, verjame, cilj, pričakuje, ter izjave v prihodnjiku, ki se na splošno nanašajo na prihodnost. Doseganje ciljev in uspehov na področjih, ki jih opisujejo izjave o prihodnosti, je povezano z velikimi tveganji, negotovostmi in predpostavkami. Na takšne izjave se ne gre pretirano zanašati, saj so njihova osnova informacije, ki so nam trenutno na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z investitorji na http://investor.zynga.com in na spletni strani komisije na www.sec.gov.

Uredniška opomba

Če si želite naložiti Zyngine sekundarne posnetke (B-roll) ali ključno grafiko za njene igre, obiščite: http://bit.ly/ZyngaQ320

Oglejte si izvorno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201104005051/en/

Kontakti

Odnosi z investitorji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Odnosi z mediji:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Vir: Zynga

Multimedija

ZYNGA JE OBJAVILA FINANČNE REZULTATE ZA TRETJE ČETRTLETJE 2020 Grafika: Business Wire

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.