O-STA

Walgreens je nadgradil največji nacionalni program zvestobe, osredotočen na zdravje in dobro počutje, s programom myWalgreens, ki kupcem ponuja veliko več ugodnosti

Ena od ugodnosti je najhitrejši prevzem, v samo 30 minutah

DEERFIELD, Illinois.--(BUSINESS WIRE)-Walgreens je napovedal zagon myWalgreens, popolnoma prenovljenega programa zvestobe, ki bo strankam nudil številne ugodnosti, vključno z najhitrejšim prevzem na isti dan, ki je na voljo v tem trenutku*. Stranke lahko sedaj izdelke za zdravje in dobro počutje nakupujejo na spletu in v povsem prenovljeni mobilni aplikaciji in jih nato v manj kot 30 minutah prevzamejo v trgovini, pred trgovino ali na okencu**.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Sporočilo si lahko v celoti ogledate na: https://www.businesswire.com/news/home/20201119005676/en/

Prevzem pred trgovino Walgreens (Foto: Business Wire)

Walgreens ima največji nacionalni program zvestobe na področju zdravja in dobrega počutja z več kot 100 milijoni članov. Zdaj je za člane lažje kot kdaj koli prej, da ostanejo zdravi, udobno nakupujejo in brez težav prihranijo denar in čas v več kot 9000 trgovinah, na Walgreens.com in v mobilni aplikaciji.

Nove ugodnosti so bile dodane številnim drugim, ki jih Walgreens že ponuja. Sem spadajo storitev dostave na dom preko DoorDash in Postmates ter Prescription Savings Club, ki nudi tudi do 80-odstotne popuste na gotovinsko plačilo.

Vpis v myWalgreens je hiter, enostaven in brezplačen, člani pa dobijo:

  • 1-odstotni popust v programu Walgreens Cash na katerikoli izdelek
  • 5-odstotni popust v programu Walgreens Cash na izdelke znamke Walgreens
  • Ekskluzivne ponudbe "Le zate"

Poleg tega mobilna aplikacija strankam in pacientom sedaj nudi širok nabor storitev za zdravje in dobro počutje, vključno s klepetom s farmacevtom, ki je na voljo ves dan, dostopom do iskanja in naročanja zdravstvenih pregledov in cepljenj, personalizirano svetovanje o zdravju in dobrem počutju, opozorila o gripi v realnem času in še več. Že prejšnja različica aplikacije je bila zelo priljubljena, saj je zabeležila več kot 65 milijonov prenosov.

"Walgreens, lekarna mnogih ameriških skupnosti, ponuja neprimerljivo izkušnjo, ki strankam in pacientom pomaga nadzirati svoje zdravje in dobro počutje v času najhujše zdravstvene krize našega časa," je dejal John Standley, predsednik Walgreensa. "Kot vedno več kot 25.000 farmacevtov ostaja jedro naše ponudbe. Naši farmacevti in skupine za oskrbo pacientov naredijo veliko več kot le izdajajo zdravila na recept - dajejo zaupanja vredne nasvete, personalizirano podporo in široko paleto storitev."

Zagon programa myWalgreens pomeni še en mejnik v digitalni preobrazbi podjetja. Walgreens strankam prinaša vedno več ugodnosti in zelo personalizirano izkušnjo z uporabo najboljše tehnologije in sodelovanjem s partnerji, ki omogočajo dobro poznavanje kupcev, vključno z Microsoftom, Adobeom in Epsilonom.

Na spletu ali v mobilni aplikaciji lahko člani myWalgreens:

Prihranijo čas in izboljšajo priročnost

  • Izbirajo iz celotnega nabora več kot 27.000 izdelkov, vključno z izdelki za zdravje, dobro počutje in fotografijami
  • Svoji digitalni denarnici dodajo novo plačilno metodo za hitrejše brezkontaktno plačilo
  • Na blagajni unovčijo nagrade Walgreens Cash
  • Izberejo digitalni račun za hitro brezkontaktno plačilo in za sledenje nakupom

Ostanejo zdravi

  • Si prislužijo dodatne nagrade Walgreens Cash, ko dosežejo cilje, ki si jih zastavijo za svoje zdravje
  • Dobijo dnevna personalizirana priporočila za zdravje in dobro počutje, kot tudi okoljske in zdravstvene napovedi za svoje okolje v realnem času

Pomagajo skupnostim

  • Podarijo svoje nagrade Walgreens Cash dobrodelnim ustanovam (upravičene dobrodelne ustanove se bodo menjavale po sistemu rotacije, začenši s Full Plate Project, program Comic Relief U.S.' Red Nose Day, ki se osredotoča na preprečevanje revščine otrok)

Od danes naprej lahko trenutni člani Walgreens Balance Rewards svoje članstvo prenesejo na myWalgreens na strani mywalgreens.com. Trenutni člani Balance Rewards se morajo do 31. januarja 2021 prijaviti v myWalgreens, da se obstoječi bonusi prenesejo v novi program. V naslednjih nekaj mesecih bo myWalgreens objavil še več ugodnosti za stranke in paciente.

Kliknite tukaj za komplet za tisk myWalgreens, vključno z logotipom, slikami in posnetki zaslona aplikacije.

O Walgreensu

Walgreens (www.walgreens.com) je del Retail Pharmacy USA Division of Walgreens Boots Alliance, Inc. (Nasdaq: WBA) in je globalno vodilno podjetje na področju maloprodaje in veleprodaje zdravil. Kot najbolj priljubljeno ameriško lekarniško, zdravstveno in lepotno podjetje je Walgreens zagovornik zdravja in dobrega počutja vseh ameriških skupnosti. Walgreens, ki upravlja več kot 9000 prodajnih lokacij po Ameriki, Portoriku in ameriških Deviških otokih, je ponosen, da je destinacija za zdravje v mnogih soseskah in da dnevno streže približno osmim milijonom strank. Farmacevti Walgreens igrajo ključno vlogo v zdravstvenem sistemu ZDA z zagotavljanjem široke palete lekarniških in zdravstvenih storitev. Da bi kar najbolje zadovoljil potrebe strank in pacientov, Walgreens ponuja resnično večkanalno izkušnjo s platformami, ki združujejo fizično in digitalno, podprto z najnovejšo tehnologijo za zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov in storitev v lokalnih skupnostih po vsej državi.

* V primerjavi z nacionalnimi množičnimi trgovci s hrano in lekarniškimi izdelki, ki prodajajo skozi množico kanalov in nudijo brezplačen prevzem.

** Za prevzem v trgovinah Walgreens, ki niso odprte 24 ur, je treba naročila oddati vsaj eno uro pred zaprtjem trgovine. V nasprotnem primeru bo naročilo pripravljeno naslednji delovni dan. Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, bo kupec obveščen po elektronski pošti in bo prejel navodila za prihod z avtom, ki bo v skladu s smernicami socialne distance. Naročila niso zagotovo pripravljena v 30 minutah in se lahko spremenijo ali zamenjajo, odvisno od razpoložljivosti izdelka v času oddaje naročila. Naročila s starostno omejenimi izdelki lahko prevzamete samo v trgovini. Zdravil na recept ni mogoče naročiti za 30-minutni prevzem, vendar jih je mogoče naročiti prek Walgreens Express®. Če želite poiskati lokacijo in delovni čas trgovine Walgreens v vaši bližini, obiščite Walgreens.com/FindAStore.

Izvirno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201119005676/en/

Kontakti

PR kontakt Walgreens:
Emily Hartwig-Mekstan
emily.hartwig@walgreens.com

PR kontakt Walgreens Boots Alliance:
Morry Smulevitz
morry.smulevitz@walgreens.com

Odnosi z vlagatelji:
+1-847-315-2922

http://news.walgreens.com
@WalgreensNews
facebook.com/Walgreens

Vir: Walgreens

Multimedijske vsebine

Foto

Prevzem pred trgovino Walgreens (Foto: Business Wire)

Foto

Primer opozorila o zdravju (Grafika: Business Wire)

Foto

Prevzem pri okencu za fotografije (Foto: Business Wire)

Foto

Znak za prevzem v Walgreensu (Foto: Business Wire)

Foto

Mobilna aplikacija myWalgreens pri prevzemu (Foto: Business Wire)

Foto

Znak za prevzem pred trgovino Walgreens (Foto: Business Wire)

Foto

Domači zaslon (Grafika: Business Wire)

Foto

myWalgreens (Grafika: Business Wire)