O-STA

Spoštujmo preventivne ukrepe

Velenje, 20. november 2020 - Vse občanke in občane pozivamo k doslednemu spoštovanju preventivnih ukrepov ter omejitve gibanja in socialnih stikov. Le s skupnimi močmi bomo zajezili širjenje okužb s koronavirusom in prispevali k čim hitrejšem odpiranju šol in zagonu gospodarstva.

Vsi si želimo, da se čim prej vrnemo v normalno življenje. S samozaščitnim obnašanjem, upoštevanjem sprejetih ukrepov in sodelovanjem bomo do tega cilja prišli hitreje. Spoštovanje zaščitnih ukrepov je nujno tako za zaščito nas samih kot tudi za zaščito naših svojcev, sodelavcev, prijateljev.

Nacionalni inštitut za javno zdravje ima na spletni povezavi https://www.nijz.si/sl/koronavirus-sars-cov-2-gradiva objavljena različna gradiva na temo koronavirusa. Na spletni strani Mestne občine Velenje, pod rubriko Koronavirus informacije, na povezavi https://www.velenje.si/e-obcina/11920 pa so poleg koristnih povezav objavljene tudi aktualne lokalne informacije - pomembne informacije in kontaktne številke v času izrednih razmer, sporočila za javnost vezana na koronavirus, ponudniki sadja in zelenjave iz okoliških kmetij, ki skrbijo za dostavo oz. omogočajo osebni prevzem blaga in druge možnosti dostave na dom.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje