O-STA

Zynga in podjetje za nadgradnje avtomobilov Liberty Walk sta objavila ekskluzivni natečaj za oblikovanje nove elitne nadgradnje avtomobilov Elite Tuners v igri CSR Racing 2

Zmagovalni projekt tekmovanja Design A Wrap za Elite Tuners, novo funkcionalnost spletne igre CSR2, bo del igre, hkrati pa bo razstavljen tudi na dejanskem avtomobilu, ki ga bo oblikovalo podjetje Liberty Walk

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Danes je Zynga (Nasdaq:ZNGA), vodilno podjetje na svetu za interaktivno zabavo, sporočila, da je pričela sodelovanje z vodilnim japonskim podjetjem na področju nadgradnje avtomobilov Liberty Walk pri predstavitvi nove funkcionalnosti igre CSR Racing 2 (CSR2), poimenovane Elite Tuners, in tekmovanju z naslovom Design A Wrap.

Ta objava vsebuje multimedijske vsebine. Oglejte si celotno sporočilo za javnost na: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005059/en/

Od 9. decembra dalje se bodo igralci lahko prijavili na ekskluzivno tekmovanje v svetu mobilnih dirkalnih iger v oblikovanju izvenserijsko izdelane avtomobilske preobleke, ki bo nato uporabljena v igri CSR2, zmagovalna ideja pa bo tudi razstavljena na resničnem avtomobilu Toyota Supra podjetja Liberty Walk. Igralci se bodo prijavili tako, da bodo naložili svoje preobleke na družbena omrežja, označili @CSRRacing ter uporabili ključnik #CSR2Wrap. Organizatorji bodo nato pozvali igralce, da všečkajo in delijo svoje najljubše projekte.

Ekipa Liberty Walk se bo seznanila z najboljšimi desetimi prispevki ter izbrala končnega zmagovalca 20. februarja 2021, ko bo razkrila zmagovalni projekt. Ob razglasitvi sodelovanja je Wataru San, ustanovitelj podjetja Liberty Walk, skupaj s svojo ekipo predstavil kratek promocijski video za novo funkcionalnost igre CSR2, Elite Tuners.

Elite Tuners je ena najbolj obsežnih nadgradenj na področju prilagoditve potrebam igralcev v zgodovini igre CSR2, saj igralcem daje neomejeno svobodo pri izražanju lastne identitete s pomočjo poglobljenih priredb, kot so prilagojeni ali dodatni deli, spojlerji in druge komponente. Igralci lahko dosežejo boljše rezultate in svojo zbirko dopolnijo z redkimi avtomobili.

"Navdušeni smo, da bomo sodelovali z uveljavljeno ekipo Liberty Walk, da bi tako predstavili funkcionalnost Elite Tuners v igri CSR2 kot najboljšo možno izkušnjo prilagoditve potrebam igralcev za vse naše igralce po vsem svetu," je dejal Julian Widdows, podpredsednik podjetja CSR2. "Vsi igralci sanjajo o tem, da bi videl, kako Liberty Walk uresniči njegovo oblikovno vizijo za izvenserijsko avtomobilsko preobleko. Komaj čakam, da vidim ustvarjalnost in ideje naših igralcev."

"Že nekaj let sodelujemo s CSR Racing 2,'" je dejal ustanovitelj znamke Liberty Walk, Wataru San. "Najboljši so, kar se tiče poustvarjanja naših prilagojenih ali dodatnih delov, spoštujejo pa tudi naše oblikovanje in stil. Zaupamo jim in srečen sem, da se bom pojavil v igri na lastnem dogodku. Trudimo se po najboljših močeh, da zadovoljimo naše oboževalce in navdušence nad igro CSR2."

CSR2 je na voljo za brezplačni prenos v spletnih trgovinah App Store in Google Play. Za več informacij o CSR2 obiščite družabne platforme igre na Facebooku, Instagramu, Twitterju in platformi YouTube.

Če si želite ogledati promocijska gradiva za igro CSR2, obiščite:
https://www.dropbox.com/sh/iw2xzdy94t2sgw6/AAAgs6JF_NJBY_cVhYTum_z7a?dl=0

O ZYNGI INC.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Že več kot milijarda ljudi je doslej igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

IZJAVE O PRIHODNOSTI

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki so med drugim povezane s predstavitvijo prihodnjih funkcionalnosti igre CSR Racing 2 in povezanih dogodkov. Izjave o prihodnosti pogosto vsebujejo besede, kot so obeti, napovedan, načrtovan, namerava, bo, predvideva, verjame, cilj, pričakuje, ter izjave v prihodnjiku, ki se na splošno nanašajo na prihodnost. Doseganje ciljev in uspehov na področjih, ki jih opisujejo izjave o prihodnosti, je povezano z velikimi tveganji, negotovostmi in predpostavkami. Na takšne izjave se ne gre pretirano zanašati, saj temeljijo na informacijah, ki so nam trenutno na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z investitorji na http://investor.zynga.com in na spletni strani komisije na www.sec.gov.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005059/en/

Kontakti

Odnosi z mediji
Kenny Johnston
KJohnston@Zynga.com | (602) 999-1890


Vir: Zynga

Multimedija

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.